mám to ako nález z výteru pošvy v 37tt. môže to mať nejaký následok na dieťa? Ďakujem
Candida je plesen /su druhy albicans a non.albicans..klasicka a tie ostatne/..cize ju preliecit antimykotikami, mozes probiotika..dost vela tehotnych ju ma
Corynobacterium je normalnou sucastou bakterialnej flory...cize na to ATB netreba
treba hlavne vynechat sladkosti a vsetko s cukrom..kvasinky sa zivia prave cukrom. Svagrinka to mala tiez, nepodarilo sa jej to preliecit a malej museli po porode pichat antibiotika. Rodila pred 10 dnami.Tak snad sa toho zbavis..vela stastia🙂drzim palce
ahoj nykusch, aj ja som prekonala plesen v 37/38 tt a nemalo to vobec nasledok pre dieta. Je dolezite vyliecit infekciu, aby si po porode nemala problemy. Pre dietatko to nema nasledok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nebudem mudrovat...to prve neviem co je,ale to druhe patri medzi kvasinkove miktoorganizmy-mykoza.O dietatko sa nemusis obavat ak ti lekar uz nasadil liecbu a dal ti ucinny liek antimykotikum.teoreticky mozna nakaza je aj pocas vnutromaternicoveho vyvoja ci potom neskor infekcia pocas porodu cez porodne cesty,ale ak sa o teba dobre postara tvoj lekar a mykozu prelieci,tak sa niet coho obavat.Vela tehotnych zien prejde tymto neprijemnym obdobym,lebo v tehotenstve sa na nas vsetko akosi skor nalepi 🙂 niekde tu je vo fore aj tema Mykoza v tehotenstve,tak tam sa o tomto probleme dozvies viac....prevencia,liecba a ine. 😉