Ja som dostala vaginálny krém Gynazol a už druhý deň po aplikácií cítim, že mi nezabral. V príbalovom letáku bolo napísané, že nie je nebezpečný pre tehotné a na internete som našla, že musí rozhodnúť lekár o jeho užívaní v tehotenstve... 😲 😲 😲
Nystatin capíky od firmy Galvex zabraly asi najlepsie. pocas tehotenstva som mala dost casto problém, ze vraj to je normálne! Ale raz mi dal aj Gynazol.
Hej :o) ale o mesiac som mala zase problém. Nystatin som uz brala dost casto, asi 5 krabic pocas tehu :oI. Po porode nemám ziadne problémy, a uz bude maly 5 mesacny.
Ja som mavala problemy veeeelmi casto... ked sme sa uz pokusali o babo, tak som proste musela uznat, ze hlavnym skodcom su moje oblubene tangace... takze som ich uplne prestala pouzivat a presla na bud normalne nohavicky alebo take akoby boxerky... za cele tehotenstvo sa mi neobjavila ziadna mykoza.... az na uplnom konci. Tusim som mala tiez Gynazol ktory zabral.
Mne vyslovene lekar povedal co uz zrejme kazdy vie, ze hlavne treba vyradit tangace a potom to bude urcite zriedkavejsie. Musim uznat ze mal uplnu pravdu.
Mne predpisala lekarka MACMIROR 9tt. a aj tam bolo napisane, ze nieje vhodny v prvom trimestri.
Tak som jej pre istotu zavolala a tvrdila mi, ze je to ok, tak som ho vybrala takmer cely, boli to vaginalne rozpustacie tablety, zabrali mi.
Potom som si kupila mydlo na intimnu hygienu, nech nieje parfumovane hlavne a pouzivam bavlnene spodne pradlo aby som sa tomu vyhla.
Daphnegin . a pomohol 🙂
@livocka21 Ahoj čítala som príbalový leták k Daphnegin a je tam uvedené toto ,,Těhotenství a kojení: Pro užívání přípravku v těhotenství musí být zvlášť závažné důvody." Prikladám aj link: http://farmaceutika.info/dafnegin
@ladymum Aj mne obyčajne lekárka predpisovala Macmiror, ale to som nebola tehu. Dufam, že mi predpíše keď už budem v 2. trimestri. Inak kočky používal váš partner dáke antibakteriálne mydlo alebo niečo, aby sa preliečil s vami? Chcela by som mojmu niečo kúpit, tak prosím poradte...
@spynkaa
Moj nepouzival sice antibakterialne ale umyval sa pred spanim s Aloe Vera mydlom urcitej znacky ( inac perfektna kozmetika zalozena na baze Aloe, mamka s tym pracuje a ta mi vravela, ze je to prirodnejsie ako mydla na intim hygienu).
Ale mozes mu kupit napr. Lactacyd alebo hocico urcene na intim hygienu, tam rozdiel v panskej a damskej nebude, popripade sa opytat lekarnika nech Ti poradi 😉
kto mate zaujem o riesenie tohto problemu prirodnymi produktami, rada poradim ci odporucim. ozvite sa mi kludne do IP 🙂 ...pekne tehulkovanie vsetkym
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@spynkaa Ahoj, mne predpísal doktor Candibene vaginálne tablety v 15týždni. Či mi to zabralo, ani neviem, lebo ani predtým, ako mi to zistil, som necítila, že by mi niečo bolo, a ani teraz nič necítim. Ale momentálne čakám na výsledky zo steru, tak uvidím, či sa dáki návštevníci opäť u mňa udomácnili :D