Čo vám pomohlo na únavu v tehotenstve?

ivkav5
12. nov 2023

Začala som druhý trimester ale únava nevymizla😅 Stále ma chytia stavy, že si potrebujem okamžite zavrieť oči😁 Čo vám na to pomohlo? Prosím vopred nevyjadrovať sa, ak s tým nemáte skúsenosť, prípadne poúčanie z čoho to môže byť. Som úplne zdravá, všetky výsledky mám vždy v poriadku, nič mi nechýba, vitamíny uživam, som len tehotná a toto je môj jediný príznak 😁

mogaa
12. nov 2023

@ivkav5 úprimne? s tým neurobíš nič....ak sa dá, tak poobede si trochu pospi alebo aspom po príchode z práce....

majlo1234
12. nov 2023

Nic, preckat nejako prvy trimester. Ked sa len trochu da, zdruemnut si, mne stacilo aj 20 minut

ivkav5
autor
12. nov 2023

@mogaa
@majlo1234
Ďakujeem, pospala som si asi 2 hodinky 😅😅😅 vstala som ako znovuzrodená…je to celkom príjemné byť tehotná🤣🙏

marticka85po
12. nov 2023

@ivkav5 ja som mala tak silnu unavu v tehotenstve ze som si musela vzdy na hodinku zdriemnut na gauci.vstala som ako znovuzrodena. Toto trvalo kazdy jeden den cely 1.trimester a potom uz bolo fajn a aj unava odisla 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre