Ahojte, som v 8tt, je to moje 3. tehotenstvo, ale takéto stavy som predtým nemala. Nevraciam, možno by mi to pomohlo, ale ja si proste neviem dať prsty do krku, keď to samé nejde von. Kedy vám to prešlo? Lebo takto fungovať ešte mesiac, neviem ako zvládnem
Mne pomáhali ľadové veci, zmrzlína, kocky ľadu, zachladené ovocie..
Skus zazvorovy caj, ja som ho pila dost. A este mi pomahal Roibosh caj. Tiez mi bolo v kuse zle, ale nevracala som.
Xonvea
Xonvea. Nechaj si ju predpisat
Degan,je na predpis na tehotenske nevolnosti
Nic, absolutne nic nepomohlo
Cca 15. Týždeň... potom toto skončilo. Sestra vracala ešte v deň pôrodu. So zázvorom opatrne.
Vôbec nič, celé 3tehu som prevracala do posledného dna
Zazvorove lizatka z lekarne
Každé 2 až 3h jesť.
Jedine mi pomáhala vychladená mandarinka, jedla som cca 10ks denne 😅 po 10tt som už bola ok.
Ihneď ako som sa zobudila som musela zjesť nejakú sušienku až potom som sa mohla postaviť a zázvorový čaj.
Nič mi nepomohlo....len čas
Mne je otrasne od 6tt nadrapuje ma ako žabu od rána do večera.. nepomáha mi ani xonvea..
Čo mi robi dobre je fatra, cola, studené mandarínky
Teraz som v 13tt a stale bez zmeny už cakam ma ten deň kedy to konečne prestane
Horčicu si neskúšala? Ja som preventívne aspoň raz do týždňa mala napríklad chlieb vo vajíčku s horčicou a to mi aj mimo tehotenstva pekne sťahuje kyselinu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vobec nic ,musela som len vydrzat. Sem tam pepsi na chvilku