Čo vám pomohlo na nevoľnosť v prvom trimestri?

17. dec 2021

Prosim vas co vam pomohlo na nevolnost? Nezvraciam, no cely den mam take nutkanie ako by som mala.

michaela.g
17. dec 2021

Mne pomahali zelene jablka su trosku kyslejsie ale to bola moja zachrana.

autor
17. dec 2021

@michaela.g tie jem ked sa najem a je mi tazko tak mi skor pretravi.

sona96
17. dec 2021

Chipsy 😂

barbie1981
17. dec 2021

Pomohlo mi keď som bola stále trocha najedená, akonáhle som mala prázdne brucho prišli mi zle a potom pepsi

greta2017
17. dec 2021

Mne ked tak bolo tak jedine krajec obycajneho sucheho chlieba...🤷🏻‍♀️ kazdenu cosi ine

lenik223
17. dec 2021

Mne najviac pomáhala žuvačka, alebo nejaké cukríky ako hašlerky, snehulky ☺️

enoula
17. dec 2021

Hocico zazvorove, caje, stavy, elixiry sladucke ovocie predava taky s medom a citrónom, limonady, v lidli maju take male plechovky so stavou, rochester ginger flasa. Vsetko to riedit vodou . Aj trochu sody sem tam a žalúdok nemat ani preplneny ani hladny

katherine12
17. dec 2021

Ja som mohla len zmrzlinu ta mi par tyzdnov pomahala potom uz ani ona trvalo to 17 tt potom to samovolne odislo nastastie ale teda myslela. Som ze skapem

alanko20
17. dec 2021

Ľadová voda+ citrónová šťava, všetky nápoje len studené z chladničky. Pomáha tiež nepiť vodu na prázdny žalúdok- najskôr sa najesť. Mne vadila čistá voda, tak som si musela riediť šťavy, pila som sirupovú vodu, bolo to nepríjemné. Aj káva mi chutila len ľadová až do pôrodu. Potom akoby uťalo a uz mi chutila aj teplá.

mmirka02
18. dec 2021

Cukríky hlavne v práci to som vždy musela mať nejaký po ruke..

gaborova111
18. dec 2021

Ahojte chcem sa opytat mate skusenosti s liekmi torecan ze vraj je to proti zvracaniu dakujem pekny den

alexandra2468
18. dec 2021

@gaborova111 ano. Absolutne mi nepomahal, ale ja som mala extremne zvracanie.

gaborova111
18. dec 2021

@alexandra2468 tak nie som jedina ktorej to nepomahalo a este stoho som aj spala a bola unavena a dakujem za odpoved

domcaxxx
2. feb 2022

@alanko20 haha aj ja presne. S tych ladovych limonad som aj pekne pribrala v tehotenstve. A ja som chrumala aj lad, vobec mi to nevadilo a nestudenilo. Zevraj chyba zelezo vtedy... po porode hned utlo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre