Prosím Vás čo používate na hemeroidy? Aku masť alebo krém ?
detralex tablety
@ellca123 brala som nepomohlo vôbec, rozmýšľam nad olejčekom fine 6
@ladygina ďakujem🙂)
nemas za co 🙂 vyskusaj, hlavne, nech sa ti ulavi. viem, co to je mat s tymto problemy, je to kazdodenny boj. a tym teda nemyslim len na wc. 🙈
Preparation H capiky. Idealne vecer pred spanim
Mňa pomohol procto glyvenol... môže sa od 4 mesiaca.. krém som si kúpila a hneď po prvom dni bolo lepšie. Verím ze po pôrode sa ro dá dokopy 🙏
Ahojte tiež s tým mám problém, mám doma aj hemostopgel aj procto glyvenol, len boli otvorené asi cca rok dva dozadu dátum spotreby je do 2024 september. Myslíte že to môžem použiť? 🙂 píšu síce že do 6 mesiacov od prvého otvorenia spotrebovat.
operacia vyriesi problem
robia to klasicky chirurgicky
Kup si capiky cicatridina. Maly zazrak
Ja mám vždy faktu masť, skúšala som aj procto glyvenol ale moc nepomoho. Ale mňa trápia hemoroidy stále takže myslím že najlepšie je chirurgycké odstránenie,len sa k tomu nejdem dokopať.
Ahoj, ja som asi skúsila všetky masti čo existujú nakoniec som si z internetovej lekárne Benu objednala LIVSANE 30g na hemoroidy bežné v lekárňach to nenájdeš k tomu každé ráno 2 tb. DETRALEX a myslím že to pomáha.
Pouzivam tento olej aj preventivne, mne pomohol viac ako ostatne maste
Aj mne zabral najviac práve tento olej fine6.
SUDOCREM z lekárne voľný predaj.
Aviril baby krém, bidetová sprcha.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne pomohol na hemoroidy iba Devenal, ziadne masticky ani kremy, vyskusala som asi vsetko, co sa z lekarne dalo. 🙈