Čo pomôže pri prechladnutí v tehotenstve?

magnumka6238
5. sep 2015

Chcem sa spytat co si davate na prechladnutie v tehotenstve? Tie ktore ste boli prechladnute alebo ste?

katy1979
5. sep 2015

kvapky do nosa a vitamin c mozes bez problemov

seahorse27
5. sep 2015

homeopatika: Coryzalia na nadchu, Homeogene 9 na hrdlo. Okrem toho na kasel mozes Mucoplant sirup od dr. Theiss - to je skorocelovy sirup. Ak velmi boli hrdlo, mozes aj Bioparox - to je lokalne ATB, na kloktanie Corsodyl. Do nosa som si davala Quixx a novorodenecky Nasivin.

iskrickaa
5. sep 2015

Kvapky do nosa sa nesmu brat! Ja som akurat prekonala silnu nadchu v 29. tyzdni a lekar vsetko zakazal okrem solneho roztoku a Paralenu a mentolovych pastiliek na hrdlo. Precitaj si pribalovy letacik ku kvapkam - posobia tak, ze zuzuju cievy a mozu posobit aj na tie v placente, takze dietatku sa nedostane kyslik. Ja som mala niekolko dni uplne zabetonovany nos, az som sa dusila, dychala som ustami, v noci to bolo hrozne, ale za nic na svete som si nedala nic! Pila som vela zeleneho caju bez kofeinu s medom a polovickou vytlaceneho citronu. Musis vydzat kvoli babatku, nic sa neda robit. Ja nenavidim zapchaty nos, no zdravie dietatka mi bolo prednejsie ako moje pohodlie.

evittam
5. sep 2015

@iskrickaa Zase to tak neprežívaj. Ja som mala pri oboch deťoch takú silnú nádchu ako popisuješ, spať som nemohla ani nič. Vyskúšala som všetko možné a dostupné z prírody - a tomu ver - 3.týždne som sa trápila a furt to bolo len horšie a horšie. Tak som si dala normálne detský Nasivin a Vibrocil. A nebolo to kvôli pohodliu. Obe moje deti sú zdravé a krásne - klop.klop. 😉
Inak ak sa dá tiež volím vždy len prírodnú cestu - nachladnutia som liečila vždy Vincentkou, bylinkovými čajmi, čajom z čerstvého zázvoru,citrónu a medu,......
@magnumka6238

margarita
5. sep 2015

lipovy caj, citron, cibula, Vincentka....

ukulela
5. sep 2015

ak budes mat teplotu paralen mozes v pohode - ten mi dal aj moj lekar, ked som bola v tehu chora.

alizabka
5. sep 2015

mozes este vyskusat nakrajany surovy cesnak zapit teplym mliekom s medom

sardinka333
5. sep 2015

Prosím vás pochopte niektoré princip príbalových letákov - jeden princíp je informačný, že musia informovat pacienta o možných neziaducoch učinkoch aj keby len jeden človek zo sto ,,pokusných kralikov,,, povedal, že ho po užití daneho lieku pichlo v križoch...Druhá vec je ze sa tým zichruju pre právnu ochranu.
Ja osobne som prekonala aj anginu...našťastie len s Paralenom ale v ,,zalohe,, som mala Atb. Zinnat, ktoré sa v tehu mozu. Moze sa uzivat Parale a kvapky do nosa by som tiež nedemonizovala, normalne som si dala - dva dni. Ako zase netreba to s tým strachom prehanat - samozrejme nie sa štopovat liekmi ak pomaha aj priroda, ale ak to nejde inak detské kvapky do nosa mozeš určite, ja si davam cečko - tým sa nikdy nič nepokazí, čaje, vitamíny...

modrofuzik11
5. sep 2015

bylinkovy caj s medom a citronom🙂

l3yla
6. sep 2015

Zázvorový čaj

anika717
13. sep 2015

Do nosa mozes kvapky Pinosol, na hrdlo Septisan alebo Herbalmed pastilky (je ich viac druhov, iba niektore sa mozu v tehotenstve). Existuju aj Herbalmed horuce napoje, tie sa tiez mozu. Na kasel mozes Mucoplant sirup, ale pozor, bez echinacei, len cisto skorocelovy.
Ak veris homeopatii, tak skus Coryzaliu na nadchu, na kasel Stodal...ale to tu uz niekto spominal. S bylinkami opatrne, aj tie obsahuju ucinne latky a nie vsetky sa mozu v tehotenstve.
Na teplotu podla toho, v ktorom si trimestri.
A nenapadlo ta ist do lekarne sa poradit?

agathachristie
13. sep 2015

Mne lekárka povedala, ze kvapky do nosa kľudne...tak ja neviem.

maminka29122010
13. sep 2015
Používateľ maminka29122010 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maminka29122010.

Ja sa liečim cibuľovým čajom - super na priedušky, do nosa vincentku a cesnakovú polievku - samé zdravé voňavé veci. V prípade teploty možete paralen. Veľa zdravia 😉

kaviaren
13. sep 2015

Homeopatika,Engystol,Gripphell 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre