Čo pomôže pri nachladnutí a bolesti hrdla v tehotenstve?

7. mar 2023

Čaute baby prosím poraďte niečo v tehotenstve proti chrípke boli ma strašne hrdlo a cítim sa taká trošku slabá beriem femibion2 môžem naďalej brať ak budem užívať aj nacmulanie pre tehotné atď ? Môžem aj Paralen lebo bojím sa som v 13tt čo by mi pomohlo pri nachladnutí ach ďakujem vopred za rady.

54tinka54
7. mar 2023

Áno paralen môžeš… a na hrdlo som mala také pastilky, tuším stop kašeľ sa to volalo. Takisto na hrdlo je super aj med.

autor
7. mar 2023

@54tinka54 ďakujem pekne bola som v lekárni a dala mi homeogene 9 pastilky na hrdlo dúfam že pomôže mi

beatrixx1525
7. mar 2023

Ahoj ja práve bojujem so strašne protivnym suchým kašľom, beriem stopkašeľ sirup a mullerove pastilky, k tomu ešte kalciový sirup Cčko Dčko a femibion. Veľa toho na výber nemáme no

autor
7. mar 2023

@beatrixx1525 no veru tak 😏a Paralen berieš to môžeme ? nie

emss
7. mar 2023

Mne veľmi pomohol v tehotenstve majoránkový čaj 😊 daj si 2 lyžičky a nechaj vylúhovať. Zvládla som s ním aj koronu v tehotenstve, žiadne iné lieky som si nedávala, ale pokiaľ máš teplotu určite si Paralen daj.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre