Ahojte som v 10 týždni tehotenstva , na to že mi býva zle som si zvykla ale mám strašné bolesti žalúdka a to hlavne v noci nemôžem spať kvôli tomu. Neviete mi poradiť čo by mi pomohlo ? Dakujem 😉
Mňa tak strašne bolel žalúdok večer, zaberal mi na to žalúdočný čaj a pankreolan.
ja by som sa poradila s dr. na poradni....a tiez by som siahla po homeo, teda pokym sa neporadim s lekarom...alebo sa spytaj v lekarni, mozno budu vediet poradit 😉
smecta alebo soda bicarbona s citronom
Mne na bolesť žalúdka pomáhal harmančekový čaj, nie je moc príjemný ale uľavilo sa mi po ňom. Ja som mala aj záhu v tehotenstve a lekár mi doporučil Maalox, cmúľacie tablety, síce som mala kyselinu furt ale dávala som si iba na noc, možno aj to by pomohlo, možno máš aj viac kyseliny, len sa ti to neprejavuje pálením záhy - to nie vždy musí, ale niekedy sa to prejavuje aj nevoľnosťou a bolesťami. Držím palce, aby sa ti čo najskôr uľavilo 🙂
homeopatiká gastrocynesine
no, mne na to nezaberalo nic, spolahlivo, ako mavnutim carovneho prutika, zabral az porod ...vsetky pripravky a bolo ich hodne, co som vyskusala, boli len zbytocne vyhodene peniaze...
zkus odtipovat , co vecer pred spanim jis...ja mela dlouho problemy se zaludkem vzdy jen vecer.. a nkonec jsem zjsitila, ze mi to dela jablko ktere jsem si s chuti dala vzdy pred spanim...pak ve me zacalo asi kvasit ano zle mi bylo hrozne....
skus cholagol,ten je velmi dobry,dava sa to na cukor,ale neviem ci to mozu tehotne,ale fakt dobry
hocičo na tlmenie žal.kyseliny,skús aj mlieko a potom lieky ako Anacid,Gastrogel alebo obyčajnú sodu bicarbonu rozpustenú v troške vlažnej vody
talcid!uzivam ho aj ja.a espumisan sa tiez moze!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
skuste homeopatika GASTROCYNESINE,su vhodne pre tehotne aj maličke deti.