Čo pomôže na ranné nevoľnosti počas tehotenstva?

8. máj 2024

slečny čo vám pomáhalo na ranné nevoľnosti v tehotenstve? od kedy som vstala mám pocit že mi treba zvraciať ale nezvraciam...ďakujem za odpovede

jaskolka
8. máj 2024

Každému pomáha niečo iné. Mne konkrétne studená voda, cottage, kakao. Ale v podstate(pokiaľ teda nejak extremne nevracias) to treba vydržať, prejde to.

petronellla87
8. máj 2024

Cola, polystyrénové chleby, zazvorovy čaj a slané tyčinky

tamta
8. máj 2024

Mne pomáhalo jedine pravidelne jest. Akonáhle som bola hladná, bolo mi strašne zle na zvracanie.
V tej najhoršej faze, ked mi bolo zle nonstop, tak som bola na suchých bielych rozkoch a pepsi cole 😃

marcela199
8. máj 2024

Mne pomahala ladova voda s citronom ale vela ladu😂😂😂 a piť pomaly lebo ked som sa napila rychlo viac vody, vsetko islo von hned😂😂 ale stale mi bolo zle aj ked som sa najedla, ta voda s citronom to len zmiernovala. Preslo to v 14tt.

rodinka20
8. máj 2024

@autor ahoj, ja presne od rána sa tak isto cítim a ešte k tomu aj hlava má boli.

jomarch
8. máj 2024

mne celkom pomahali sumive vitaminy...hocico..horcik, multivitamin...aby to sumelo a bolo sladke. niekedy som to mala tak isto, ze pocit na vracanie nepresiel, vtedy mi "pomohlo" az ked som vracala. potom to preslo.

butterflyeffect
8. máj 2024

Sladsia voda alebo s matou a citronom, suche susienky alebo cmulat cukrik… nevyhladnut uplne, neprejest sa… ale najviac mi pomaha lahnut a cakat kym ti prejde… bohuzial niekedy je to cely den. Zvraciam malo ale napina ma takmer cely den, niekedy je to lepsie niekedy horsie

lucia7933
8. máj 2024

no viem ake to je ..tiez mi bolo vela krat na zvracanie ale nezvracala som ani raz..a co pomohlo? vydrzat do cca 12tt potom to postupne same preslo
ale inak ako tak trosku mi pomahala chladna cola, kysle ovocie, kysle dzusy, citrony, zuvacky, zazvor, ale vzdy to bolo len na chvilu no...mna napinalo obcas aj z cistej vody..musela som pit len bublinkavu🙈 no hrozne obdobie...ale da sa to vydrzat u mna to najhorsie obdobie bolo od cca 6tt po 12tt ale vzdy len tak ku veceru, cez den som viac menej vedela normalne fungovat aj sa najest

jomarch
8. máj 2024

@lucia7933 ja som aktualne 18tt a cista voda mi este stale nechuti...je to trosku lepsie uz, ale nadalej musim mat bublinkovu. v prvom trimestri som cistu nemohla ani vidiet. a ze voda nema ziadnu chut 😂😂😂

lucia7933
8. máj 2024

@jomarch hej no, tiez som nechapala ale pocas tehotenstva som pochopila ako dokaze byt hnusna aj cista voda😂😂 ja som cistu ked tak jedine s citronom musela inak mi az smrdela a o kave ani nehovorim...nikdy by som nepovedala ze kava dokaze tak smrdiet😂 po 15tt mi vsak zacala znova chutit a vonat😂
no drzim palce, mne to nastastie celkom skoro preslo same

marcela199
8. máj 2024

@jomarch ja som to mala presne naopak😃😃 pred otehotnenim som milovala sladke vody pepsi moronda 7up atd😃 ked som otehotnela mne stacilo citit tu vôňu a hned ma napinalo😂😂😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre