Zdravím, maminy, čo vám, prosím vás, pomáhalo na opuchnuté, naliate nohy? Som ešte len v 26. týždni, ale trvá to už vyše mesiaca, najskôr jedna, posledné 2 týždne už obe nohy. Moja ženská mi na to dala iba cyclo 3 fort a že mam viac chodiť, čo mi, ale nepomáha, ba ešte horšie keď som dlhšie na nohách....sem tam si vložím nohy... Nejaké maste alebo niečo iné vám pomáhalo? Ešte máme pred sebou 3 mesiace neviem si to predstaviť s takými nohami... Diky. 😢
mala som ... gyn. mi odporučila prestať soliť. Nejedla som údeniny, syry, ani len chlieb - upiekla som si úplne bez soli... Túto diétu som držala asi týždeň. Nohy mi krásne odpuchli a viac som už tento problém nemala....
pozor na tento problém - môže ti vyletieť tlak- veľmi rýchlo a ocitneš sa v nemocnici s nie moc príjemnou diagnózou pri ktorej je ohrozené bábo...
https://zdravoteka.sk/magazin/ako-rozoznat-pree...
@veron2811 mne len studena voda pomohla.. normálne som si ich v sprche chladila, kým neodpuchli… lenže cez tehotenstvo som to nemala vôbec, až po pôrode asi 2 týždne to trvalo.. a jedného pekne dňa som sa zobudila a opuch bol prec.. hneď som utekala za mužom že aha aké mám pekne nohy 😂😂😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veron2811 že máš viac chodit?? Nepočula si zle? Práveže nohy vyložit a oddychovať.