Na nete som nič nenašla prosím čo môžem užiť na pálenie záhy ? Vždy po jedle sa mi vracia kyselina hore 😫😫😫
Nic, len vydrzat a porodit 🫣☹️...
Gaviscon. Aspoň na chvíľu bol kľud a môže sa aj v tehotenstve 😉 niečo ako vydržať, neriešiť, za mňa ani náhodou. Fuj. Veď je to koľkokrát aj hrozne bolestivé, záchvaty kašľu kvôli vdychovaniu výparov kyselín do pľúc...ďakujem, neprosím 🙃
ano, Gaviscon je skvely, vypeni na povrchu zaludka film, ktory zatazi vsetko co je pod nim a nepusti to hore. funguje to vlastne na fyzikalnom principe. mne viac vyhovuje ich sirup, ale su aj tabletky, tie nosim v kabelke.
horcicu neodporucam, to je kysle a prispeje to akurat k rozleptaniu sliznice.
Helicid, mne to predpísala v poslednom trimestri a vdaka tomu som prežila do porodu :D ráno 30 minút pred jedením som si dala a celý deň bez problémov :D
mne tona jablk a jablkova stava...
Mne pomohlo až porodiť 😜 Viem, že táto rada nie je žiadaná, no ja som skúšala všetko možné a nepomohlo nič. No skus mandle (so šupkou), horčicu, kúsok jablka a nepamätám si názov, no aj značka Dr Max ma také ovocné cmulacie tabletky, čo môžu tehotné. A ešte spánok apson na 2 vankúšoch.
Gaviscon. Na kila. Zula som ho este na porodnej sale. Od prveho trimestra 😬 aspon som mala stale prijemny dych 🤣
Tortovej oblátky a keď bolo veľmi zle malú lyžičku sódy bikadbony, čo inak neznášam, ale fakt mi pomohla
Mandle. Olúpať a po jednej rozhrýzť až na kašičku. Stačí pár kúskov.
Maalox
Mne pomohla fatra
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne pomáhali mandle alebo lyžička horčice. V žiadnom prípade nie mlieko, to pomôže len na chvíľu a potom ti bude ešte horšie.