Prosím vás, poraďte mi čo vam pomáha na tehotenské nevoľnosti? Je mi zle celý deň, niekoľko krát do dňa aj zvraciam. Som 10+4. A kedy vám to prešlo? Ďakujem.
Ja som cmulala zazvorove lizatka, pila litre coly a vinei a vychladeneho zazvoroveho caju.. ale nepomohlo, skoncilo to u mna az porodom..
Zengest od Doterry. Zachránil ma. Negrcala som ani raz. Mala som to natreté na zapastiach a občas si dala kvapku na med na lyžičku. A super.
Skús si v lekárni kúpiť Donormyl (fr). V Kanade sa to bežne používa v tehotenstve na nevoľnosti. Len pozor skús najprv polku a skôr cez víkend lebo sa z toho spi.
No možno som blbá, ale pokial viem v tehotenstve sa to nemá preháňať s kofeínom a esenciálne oleje sa neodporúčajú. Ja viem že keď je zle, tak skúšame čo sa dá...
Ja som 10tt a mne nepomáha nič.. keď tak, byť najedena. Aj keď mi jest nechuti, donútim sa a trosku to pomôže, ale zázraky to neurobí. Ale tiež mi je zle nonstop. Vraciam každý deň aj viackrát.. Už len čakám na deň, kedy to prejde 🙏
No ja cakam chlapca teraz a je mi zle vkuse. Par peknych dni som mala, kedy aj chut na jedlo bola asi tak 5. Som v 8. mesiaci a strasne to je uz, nevladzem. Pri dcerke to trvalo 5 mesiacov no a teraz to vidim az do konca bohuzial.
Kazdemu nieco ine, mne nakladany zazvor. Tiez som sa len modlila nech to prejde. Boze to bolo katastrofalne vtedy.
@rita8888 mne nepomohlo nic... Chrumala som male kusky sušienok, ráno hrianku ale bez cesnaku.. A popijala som colu.. Ta mi asi najlepšie robila.. Zle mi bolo cely den, od skorého rana a poobede sa to stupnovalo.. To som uz iba obsedavala, polihovala a vecer ledva dobiehala do wc a objimala som misu.. 🤮🤮Prešlo viac menej zo dva na den, okolo 15tyzdna..
Ráno zázvorový čaj,niečo zjesť,a hlavne zajedat aj počas dňa, najviac mne pomohol Atimetil zazvorove tablety pre tehotné
@rita8888 mne pomahala cola, rano sa najest, mat pri sebe vzdy nejaku piskotu nieco na pochrumanie, cukriky, a zle mi robili tehotenske vitaminy. Po 3mes som ich prestala brat.dokonca minule som si dala , ked som ich objavila v skrinke-aby som ich minula pri dojčení a o dve h som sa dovracala-uplna klasika, bolo mi zle ako tehotnej🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne pomáhal teply citrónový čaj, biely jogurt, cottage, kakao. Pomarančový džús a minerálka. Keď veľmi zvraciaš, tak doktor ti môže napísať aj lieky, aby, zase si neskončila dehydrovana. Mne bolo zle v kuse od 6 do 14 týždňa, potom to prešlo z dňa na deň. Ja som ale bola doma, čiže keď mi bolo zle, ľahla som si, ono to prišlo naraz, rovnako aj mi to prešlo. Ale ráno, aj poobede, aj večer, aj v noci, čiže len to proste prežiť