Poraďte, espumisan uživam, pomôže len chvíľkovo. Je to hrozné. Vraj sa v tehu nemôže ani feniklový čaj, rasca, mäta a všetko z toho by mi mohlo pomôcť. Neviete či to tak naozaj je? Môže aj jeden čaj z mäty ublížiť? Mám kúpený aj čaj zmes pre novonarodencov- fenikel, mäta, rumanček, sladké drievko a aníz.
Akonáhle sa najem a naplní sa žaludok tak to začne. Som 20tt.
@veselo_neveselo veď tiež si hovorim, ale keď si čítam aj vyjadrenia lekárov, že sa nesmie a neviem čo tak sa dosť stresujem. Mala som prvý trimester aj špinenie a rizikové tehu, tak som už dosť obozretná.
Feniklovy caj pijem normalne, 1 salku denne. Pila som aj matovy ale potom sa z neho zacala palit zaha. Kludne si podla mna 1-2 salky mozes dat. Na začiatku som pila aj zázvorový na nevoľnosti, a o zazvore tiez hovoria ze sa nesmie😁
@petronellla87 supeer, ďakujem krásne. Ja mám túto detskú zmes, vraj by mala pomocť, tak neverim, že tam je až taký obsah jednotlivých zložiek😅
Kolenoprsna poloha
@trgypadl ďakujem! Vyskúšam to🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prosim ta, jeden matovy caj ti nic nespravi, rasca tiez nie, ved toho nebudes jest na kila...