Ahojte poraďte prosím úplne mam ako keby zabrzdene trávenie hlavne čriev. Co môžem užívať na uvoľnenie v tehotenstve? Sladké jedlá nemozem koli častým kvasinkam
Psilium, pre mňa to bolo vykúpenie počas posledného tehotenstva.
Zajecicka voda...kúpiš v lekárni, večer 1 deci a ráno ideš
@marcellka32 to sa môže aj v tehotenstve?
@jessi06 ano
@marcellka32 ďakujem vyskusam
Ďakujem za rady 😁
ja som pila jablkovu stavu, fresh, nie dzus z koncentratu. Vlakninu opatrne pridavaj (rozne su nie len psyllium, porad sa v lekarni kludne, napr. aj jablkova vlaknina je). A ak je naozaj zle, ze sa neda vytoto, nepomaah pitny rezim, jedlo, ani rezka prechadzka...tak glycerinove cipky... to som sa naucila az posledne da mesiace pred porodom v nemocnici.. kiez by som to vedela skor :DDD
Tiez trpim tymto problemom. Pri prvom tehotenstve som skusala vsetko mozne a nic extra nepomohlo. Kystir pred porodom bol vykupenim. Teraz sa snazim jest kyslu kapustu tak casto, ako sa len da a idem aspon raz za 3-4 dni, takze aspon nieco.
Normalne si kúpiť 2-3 cvikličky uvariť. Dávať pár plátkov denne a krásne to upraví stolicu. Robí to zázraky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jessi06 psyllium