Ahojte, poraďte čo na vysoky pulz v tehotenstve?Beriem 3 krát denne magnerot ale aj tak mi ide srdce vyskočiť 😔
@lucia0211 daj si predpísať vasocardin, stačí ti zobrať štvrťku z 50mg tabletky.. 🙂 ale určite sa opýtaj doktora, či sa to vôbec môže v tehotenstve
@slniecko_12 ako som čítala tak nemôže..ja som pred tehotenstvom brala Caverdigammu liek na vysoký pulz, lekár ma aj ubezpečil že v tehotenstve sa môžu brať, že riziko je len že sa niečo stane 1 žene z 10 000 🤦🤦 aj v letáku je že brať len ak je prínos väčší ako riziko na plod🤦podarilo sa mi však na daný liek nájsť že môže spôsobovať smrť plodu a ďalšie zle veci🤦😭tak som zufala, ako môže jeden lekár odporučiť niečo čo môže zle dopadnúť..
@lucia0211 máš to ťažké...a keby si začala chodiť na magnéziové injekcie?
@slniecko_12 v tehotenstve??
@lucia0211 ja som mala tiez aj 150,brala som liek na to. A nepomahalo. Vobec. Iba porod,drzim palce. 🥰
@lucia0211 isoptin som brala
@leuska1991 s pulzom 150 si ako mohla vydržať? mňa každý straší že sa tak môže ,, unaviť srdce ,,alebo ohrozit dieťa 🤦
Hemoglobín máš v pohode? Ja som počas tehotenstva mala kľudový tep aj 130/ 140 a bolo to kvôli silnej anémií.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucia0211 aký ho máš? aj ja mám ten problém, pulz už pár mesiacov mám okolo 100 niekedy aj cez 100, tie horšie dni aj 120. Lekár mi hovoril, že je to úplne normálne.
Magnerot mi nepomáha.