Pomohlo niekomu nieco, pancreolan nepomaha, cocculine na nevolnost tiez nie, ani matovy caj, cola, nic 😭😭
@majusska202 uz som o nom citala musim skusit 🙄
Ja mám Antimel a Gastrocynesine. Neviem, či mi to úplne pomohlo, ale som s tým spokojná, tiež mi Pancreolan až tak nevyhovoval, v lekárni ponúkali len ten. Ale skôr mi už začínajú odoznievať tieto príznaky samé, zrejme to musíme vydržať. Tiež som trpela bolesťami a pichaním v žalúdku, nevoľnosťami, ale bez zvracania. Bolo úplne jedno čo som zjedla. Teraz ma skôr už trápi len ťažoba, ale nie je to až také hrozné. Som v 11. týždni. Držím palce! 🙂
Ja som sa tesila ze v 12tt uz povoluju a som skor v 14tt a zacina to zase, strasne pichanie, krce uz 3ti den co ledva nieco dam do seba, do toho uz z toho bolest hlavy normalne zufalstvo, jooj dakujem ja dufam ze sa to aspon zmierni konecne 😕
Snaž sa nedostať do stavu hladu, priebežne stále niečo jedz
Skúšala si prechádzky? Zvyknem si dávať 5-7km, keď je dobré počasie. Aj to mi pomáha, ale nič nie je na 100%, že zrazu bude úplne dobre. Je to súčasť tehotenstva a pevne dúfam, že ako sa to pomaly vytráca, tak to aj tak zostane. Snáď ti to aspoň trošku pomôže. Antimel sú zazvorové tablety, denná dávka sú dve - dávala som si ráno a večer, teraz už len podľa potreby. A Gastrocynesine sú dve pred jedlom, majú sa nechať voľne rozpustiť v ústach a v prípade potreby ďalšie dve po jedle. Inak s mätovým čajom opatrne, myslím, že ten sa veľmi v tehotenstve neodporúča. Robievam si harmančekový s medom.
@michaella24 u mna prechadzky vobec kedze v tom stave ledva niekedy vyjdem von, vacsinou od 13 do 19 mi je neskutocne zle a to mam este jedno dieta doma 😓
Ale musim este skusit nejake tabletky snad pomozu 🤷♀️ a matovy caj nepijem casto to viem ze sa moc nema, no v tom zufalstve uz skusam co to aby povolila ta bolest.
@evuska135 chápem a držím palce, nech sa ti polepší. Ja čakám prvé bábätko a presne to som si vravela, že si neviem predstaviť už jedno mať, akoby som fungovala. Koľkokrát som celé dni len preležala a funela, už som sa z tej nečinnosti a neschopnosti niečo robiť, išla zblázniť. A varenie úplná nočná mora, všetko mi smrdelo a hneď ma aj prešla chuť jesť. Som vďačná, že mám pri sebe maminu a pomáha mi (manžela mám v zahraničí)... Inak ešte som pila aj Fatru, aj tá občas pomohla 🙂
Citron vyzmykat do vody, tuhé zuvacky u mňa zatiaľ vždy zabralo
Aj zaha ťa páli? Ja som tiež mala podobne problémy. Mne dr. odporučila Gaviscon a neskôr predpísala Helicid, postupne to odznelo
Mne nepomahalo vobec nic.. skoncilo to asi v 16tt a odvtedy uz mi nebolo zle.. asi len to pretrpet treba
Je to fakt otras, nevolnosti povolili a zacala ma neskutocne bolievat hlava a zaludok mi vobec nepracuje,za chvilku ostanem na polievkach a chlebe 😓😓🙈🙈
Mne na žalúdok pomáha veľmi čaj žalúdok a črevá od teekane..vždy sa mi po ňom ulavi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@evuska135 antimetil? Mne ten pomáhal