Ja som bola u lekara a povedal ze bohuzial lieky na to nemoze dat.. Ze mozem skusit Canesten but mast alebo pesary. Otazka skusili ste niektora Canesten Pesary 500mg? Je to bezpecne? Ja mam dost silny vytok a svrbenie/palenie. Mam sice aplikator na krem ale neviem ci by tie pesary neboli lepsie.
@meredith83 ahoj ja som 8 tt a tiez mam s tym problem, ide o to, ze pocas tehu sa ti meni vaginalna mikroflora, nie je to nic zvlastne, lenze v 1. trimestri ti nic ani ani nenapise, lebo kazdy liek obsahuje kontraindikacie na plod. Mne kazala lekarka rosalgin tiez, ale bohuzial ho nemali v lekarni tak som si kupila idelyn krem a tabletky dnu.
@meredith83 presne ako pise
@ivkazba ja som bola v 5tt keď som dostala mykozu a kamarátka gynekologická mi poradila rosalgin. Pomohlo to a babu sa nič nestalo.
Rosalgin je super 👍
Ja som použila tiež rosalgin a už po jednej aplikácii v pohode,nedám dopustiť naňho,
@meredith83 ja som mala mykozu v 7 tt a tiež mi povedal, že nič mi nemôže dať ale odporučil mi lactofeel a pomohlo to
Dakujem dievcata. Ja som v Irsku tu maju len ten sprosti Canesten. Este aj tie cipky maju len 500mg kedze ze vraj maju problem s vyrobcom. To fakt moju mykozu nezaujima 😂
Napisala som mame nech ten Rosalgin posle. Je aj na ebayi tak uvidim keby som viac potrebovala. Ja som mykozu mala v sept. Doktor mi dal tabletu na mykozu a povedal mi nech beriem este 7 dalsich ale to bolo v tyzden ked som ovulovala tak som to nebrala. A dobre som urobila🤰 Inak ja mavam aj bolesti podbrusia ked mam mykozu tak to ma pri tehotenstve trochu znepokojuje.
Ahoj, mne celkom fajn pomože aj kúpeľ v slanej vode. Aspoň na nejakú dobu mi to zmierni to svrbenie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@meredith83 skôr by som použila rosalgin ako canesten, pri ňom výrobca uvádza že tehotné áno. Aplikátory sa neodporúčajú používať v tehotenstve. V každom prípade divný prístup lekára. Neliečená mykóza urobí viac zle ako dobre nastavená liečba, to by mal lekár vedieť.