Čo na extrémnu nevoľnosť?

marticka92
18. sep 2023

Baby čo na extremnu nevolnost? Mam ju cely den🙈a ckuse musim nieco zjest. A este jedna otazka brala niektora z vas pocas tehotenstva alventu 37.5 ?

pariska137
18. sep 2023

@marticka92 toto mam aj ja posledne dva tyzdne, akonahle zostanem hladna musim hned nieco zjest, nezvraciam ale toci sa mi cely svet. Neviem co to je, test som este nerobila 😁

marticka92
autor
18. sep 2023

@pariska137 presne takto sa citim najlepsir mi je ked lezim

domka222
18. sep 2023

Mne pomáhali cukríky a žuvačky

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nada847
18. sep 2023

@nikaa951 ano, tak take veci, co akoby neutralizuju, viem, ze sestra ta aj tycinky klasicke slane, ze to jej pomahalo 🙂

alickapusinka
18. sep 2023

Dajú sa kúpiť v lekárni také lízatka to sú pre tehotne ženy. Nie je to sladké také zázvorové proti vracaniu a nadúvaniu.

marticka92
autor
19. sep 2023

@alickapusinka kupila som z lekarne zazvotovy cas aspon na kus mi to zmiernuje nevolnost. Tie lizanky mi ani pri jednom tehotenstve nepomohli.

alickapusinka
19. sep 2023

@marticka92 no nie každemú všetko pomaha.

fantaghiro21
19. sep 2023

Antimetil,zazvorovy caj,lizatka(mne moc nepomahalo len v zaciatkoch) ,snehulky,po lyzickach colu,rano pred tym ako vstanes sa najest niecoho...

marticka92
autor
20. sep 2023

Dnes som cely den prevracala, neviem nic zjest, len vodu fatru pijem a takto existovat tiez nemozem mam dalsie deti doma a tiez treba varit upratat, ved to poznate. Uz nevladzem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre