Čo môže znamenať červený výtok v 5. týždni?

mius28
12. mar 2016

Ahojte, chcela by som sa opýtať, čo môže signalizovať červený výtok v 5tt ? Často ma bolí podbruško.
Velmi ma to vystrašilo :(

petraslov
12. mar 2016

Nemusí znamenať nič, môže ísť o krvavý výtok súvisiaci s uhniezďovaním a prípravou maternice na tehotenstvo. Ale môže to znamenať aj niečo zlé, ťažko takto povedať. Najlepšie je zájsť k lekárovi, ktorý Ti povie viac.

simaaprilova
12. mar 2016

Urcite treba zajst k lekarovi.ja som mala cerveny a den na to hnedasty vytom tak som utekala k lekarovi v6.tyzdni a mala som hemantom a ten sa vyplavoval a bola tam hrozba ze vyplavi aj plod.takze dalsich 5tyzdnov kym sa hemantom nevstrebal som len lezala s nohami hore.vy mozete mat ale aj iny dovod.toto bol moj pripad.

autumn11
12. mar 2016

zájdi na pohotovosť. Ja som to mala v siedmom týždni, tak som rýchlo utekala. Našťastie bolo všetko ok a už bolo vidno aj akciu srdiečka, tak som bola kľudná. Potom sa to zopakovalo ešte raz a na sone doktor videl hematóm. Ten sa potom behom pár týždňov sám vstrebal.

mius28
autor
12. mar 2016

Ten výtok je hnedý 😔 , len sa mi zdal, že bol červený

pribinak
12. mar 2016

@mius28 chod na pohotovosť a nesed tu na koňovi

ukulela
12. mar 2016

u mna miernym vytokom zacal potrat. najprv slaby, o par hodin silne krvacanie. stihla som tak akurat na gyndu zavolat a k doktorke prist ....
pre upokojenie: sdalsim otehotnenim som nemala ziadny problem.

kvietok227
13. mar 2016

@mius28 chod na pohotovost dufam ze si tam bola

mius28
autor
13. mar 2016

@kvietok227
Ahojte, teraz som prisla ... stale mam bolesti .. ☹ HCG test mal hodnotu 70.1 .. . Vraj sa neda nic potvrdit ani vylucit ... na sone neukazalo nic .. stale mam to spinenie.. mam prist v stredu zas na krv aj sono .. tak ja uz neviem ☹

bonaqa2013
13. mar 2016

ja som mala v 8tt pri 2 tehu. krvácanie asi 3 krát, aj hematóm, aj hnedé špinenie a dcéra chodí do 4 triedy. takže nemysli žeby bolo zle. Pri ďalších tehu žiadne problémy....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre