Mam migreny na ktorw mi nic nepomaha,ak uz je najhorsie ze to trva aj 2 dni dam si polovicku mig 400
Polovička Mig nemože sposobiť nič...dieťaťa už nabera skor na vahe, všetky sustavy su utvorene. Ja uprednostnujem Paralen - ked ma bolí hlava tak koniec, dam si aj 2 za jeden den, pripadne 1 napr. dva dni po sebe. Ja by som nestresovala....ved to nehltáš ako lentilky.
Najlepšie ti odpovie lekár ale ja som mala povolenú ibalginovu masť na kĺby v druhom a treťom trimestri
Na migrény mi veľmi pomáhali masáže a prechádzky
V prvom a druhom trimestri to v nizkych davkach az tak nevadi. A pokial to bolo len pri migrenach, teda nie pravidelne kazdy den, tak sa nic nestane. Ale naozaj Paralen je v tehotenstve vhodnejsi, davaj si ten. Ibu nie. A uz vobec nie Acylpyrin (Aspirin, cokolvek s kys. acetylsalicylovou).
ucinna latka ibuprofen sa v tehotenstve vobec neodporuca a v poslednom trimestri je nebezpecny...
skus vysadit kravske mlieko a vsetko z neho a ked to na teba ide daj si do vody 2 lyzicky sody bikarbony
NIE...ibuprofen moze sposobit predcasne uzatvorenie ductus arteriosus, tj predcasne dozretie srdiecka,ktore inak prebieha az po porode, takze naozaj pozor, ja ta nechcem strasit, urcite si zatial babatku nijako neublizila....ale skus najst ine riesenie....inak kyselina acetylosalicylova sa moze v prvom a druhom trimestri, neodporuca sa v tretom kvoli moznemu predcasnemu porodu
Bože ja som nebrala ibalgin ani pred tehotenstvom, že viem,aký je to humus,nie to ešte v tehu. Aj som bola chorá,ale som si dávala len morskú vodu do nosa 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
v tehotnosti len paracetamol