Čo mi pomôže na svrbenie a vyrážky v 19. týždni?

mims_28
17. feb 2014

ahoje chcem sa opytat co si mozem dat na vyrazky ktore sa mi vyhadzali.. neskutocne to svrbi a velmi si to skriabem .. urobili sa mi cervene flaky pod pazuchou na rukach a nohach a mam pocit ze sa to rozsiruje ... cim si to moze potriet len nie fenistil gel ten uz mam nastudovany nesmiem ho nanasat kedze to mam uz rozkriabane .. uz to asi ani nevydrzim nikdy sa mi nic take nestalo som na konci 19tt+6dni ... je to velmi neprijemne to svrbenie .. 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

edie63
17. feb 2014

Mne pomaha sudocrem.

motiilik
17. feb 2014

Ahoj ...ja by som sla pre istotu k doktorovi,ci je vsetko ok a on ti poradi,co navhodnejsi liek...sama by som neexperimentovala...moze to byt aj nejaka alergicka reakcia,ci nieco ine...vela stastia 😉

anetkaadamko
17. feb 2014

ahoj, dala si otázku, tak už mi viac nemôžeš odpovedať,a ni ja tebe............ale ja som tým prešla 2x v obidvoch tehotenstvách, trvalo to 6 týždňov a som myslela, ževnoci vyskočím z okna...................kožná mi predpísala mastičky s obsahom kortikoidov, lipoxal expicial.........mastila som sa aj modrou indulonou, skoro nič nepomáhalo, mala som aj dithiaden.......a za 6 týdždňov to začalo miznuť,mala som mapy po celom tele okrem tváre...................

chiarra21
18. feb 2014

ísť ku kožnej...ale mastička ktorá obsahuje kortikoidy tak tú isto nemože nakolko kortikoid ničí pečen..asi tak 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre