Čo mi pomôže na pálenie záhy?

katarinakacka1993
14. máj 2020

Pekny den zelam uz fakt netusim co zo sebou par dni ma neskutocne pali zaha ale tak ze az zle mi je😢😨neake rady prosim?dakujem pekne

martinka13
14. máj 2020

Mne pomohli nesolene lupane mandle

lucijalucy
14. máj 2020

@katarinakacka1993 sú aj čaje na to určené (mätový, alebo čajové zmesi), takisto lieky voľnopredajné proti páleniu záhy vhodné i pre tehotné (Gaviscon a podobne). Jesť menšie porcie, častejšie. Nepiť bublinkové nápoje (okrem minerálky Fatry, tá je zásaditá, oplatí sa vyskúšať či zaberie, ale zasa nie liter vypiť). Možno nejaké suché potraviny ako ryžové chlebíčky, piškóty.

solnicka_sol
14. máj 2020

Rennie cumlacie tablety myslím že sa volajú. Z lekárne . Pre mna je to zázrak. Keď ma bolela záha a mala som od kyseliny vypálená celé hrdlo zabrali v priebehu pár minút , vlastne hneď po docmulani. Odporúčam ❤️

katarinakacka1993
autor
14. máj 2020

Baby velmi pekne dakujem

deti95060810
14. máj 2020

mne nepomohlo nič...trpela som ako jedno hovedo...

martinals
14. máj 2020

Mne v tehotenstve pomáhalo renie a potom v nemocnici mi dávali anacid, tiež pomohol.

lenuliatko84
14. máj 2020

Na rychlo vraj zabera mlieko. Neskusala som nakolko mlieko nelubim

katarinakacka1993
autor
14. máj 2020

Ja mlieko nenavidim ale uz tak zle som bola s tym palenim ze som zo zufalstva pristupila aj na to ze ci to trosku ustupi pila som to viac ako hodinu blee a to ani nebol plny pohar😕pomohlo iba na chvilku a bolo to este aj horsie

cacianka
14. máj 2020

Horcica nelupane mandle surovy zemiak alebo z lekárne

heln
15. máj 2020

Ahoj, tyzden dozadu som sa aj ja trapila sa zahou, ale ked cez den nejem blbosti, tak som vecer v pohode. Zistila som ze mi kyselinu robilo sladke pecivo, strudla, sladke napoje, sladkosti..... takze blbosti nejem. Vecer si dam za hrst mandli, citala som ze pomaha aj nealko pivo, v lekarni mi odporucili ak som si dobre zapamatala gastrotus, ale akurat ho nemali, ten mozu aj tehotne.

princeznasevera
15. máj 2020

@katarinakacka1993 ahoj to mlieko musi byt studene ak ti to nepomoze tak skus chladenu pepsi alebo kocku ladu pocmulat. Alebo chod do lekarne a kup si gaviston tablety cmulaju sa a docasne pomozu mozes ich aj viac jest. A urcite popros doktora o prespisanie bud: ozzion, pantoprazol, nolpazu vsetko je sice na predpis ale ja mam emanneru ta je fakt uccina

spajky
15. máj 2020

@katarinakacka1993 Fatra minerálka, zatiaľ každému co poznám pomohla, je zasadita, nie kyselka, preto neutralizuje kyseliny v žalúdku. Za vyskúšanie nič nedas😉

kikaaa444
16. máj 2020

Mne celé tehu pomáhalo mlieko .. pila som ho denne na litre , teraz ju koncu tehu ma pali zaha tak že už som sa mesiac koli tomu nevyspala tak som skúsila sódu bikarbonu pred spaním a do rana som vydržala . Ta sa však neodporúča často .. takze ak ti zaha ešte nenarušuje spánok skut to mlieko po ňom By sa ti malo uľaviť ☺️ Z lekárne mne nepomohlo nič ... ono aj tak všetky tie rady pomôžu len na chvíľu .. treba len vydržať 🙏🏼

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre