Ahojte baby viem ze sa to tu uz spominalo urcite..ale ja uz som zufala mam neskutocnu tazobu na zaludku pomali cely den v noci pomali nespim uz neviem co robit..viete nieco odporucit co by pomohlo to aspon troska zmiernit som v 6tt.. ☹
Asi len vydrzat; mne bolo zo vsetkeho zle, nevracala som, ale skoro nic som nejedla, nemohla som sa na jedlo ani pozriet. Mala som tazky zaludok z nicoho.
Je dobre mat aspoñ nieco v zaludku - skus napr. bebe keksy, bielu ryzu bez soli, pecivo, proste veci lahke na zaludok. Mne dost pomahal aj zazvorovy caj alebo cocacola, vseobecne bublinkove napoje.
prevracala som v kuse 4-5 mesiacov. bolest zaludka, nemocnica, vracanie krvi, gastro... len vydrzat nic ine asi nepomaha.. vela bab odporuca zazvorove cukriky, sem tam studena cola... ziadny kecup, horcica, ziane paradajky ani nic paradajkove nic to vstko len zhorsuje, vyskusaj maces a len si odsledovat co aspon trosku mozes a po com ti byva zle a tomu sa vyhybat.
@katrin21 prosím ťa ako by som čítala presne moju momentálnu situáciu nevládzem nic som hrozne nafuknuta zo všetkého mi je ťažko hrôza do plače mi je 😭😭
@miskachrumka chce to len cas, preslo to asi v 11-12tt
@miskachrumka tiež som tak na tom,hrozné dačo, čisté zúfalstvo...držím palce nech to čím skôr ustane ❤
@kattucino no prešlo my už máme 5 🌜 😁
@miskachrumka jooj nejak som sa pozabudla že už nie je 2021 🤭 🤣 ale som rada že prešlo 😊
@kattucino Nevadí 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ano, moze to byt... aj ja som tak mala...
zacalo to asi v 5tt a trvalo to asi do 11tt.... nevracala som, ale bud som mala vlci hlad, alebo ked soms a najedla, tak som mala potom zase pocit takej plnosti a tažoby po čomkolvek, ze som nevedela ani sediet, ani ležať, len som fucaka, ochkala....
mala som pocit, ze sa mi vracia gastritida, ale nebolo to tak, bolo to proste tehotenstvom, netravi dobre...... Akoze vracat je asi este horsie, neviem, ale kazdopadne to bolo neprijemne... Bola som slaba, malatna... nic som nevladala..
NO takze len vydrzat, najhorsie to bolo k veceru, rano este ako tak, ale potom od poobedia k veceru a zaspat v noci, des.. Ale snad ti to prejde, ako aj mne do konca tretieho mesiaca..
Inak niekomu vraj pomaha dat si par glgov piva . Mozno tak 2-3 glgy, to je slabucke,alkohol v tych par glgov je takmer nula, babu neublizi a pomoze vygrgat a vytravit.. Ale zase nie od rana do vecera, to je jasne.. to tak ked je najhorsie asi len..