Baby prosim,co mam povedat dr aby ma vypisal dlhodobo na pn?som teraz aj chora,ale ide oto ze v eobote mam tazsiu robotu furt v chlade a veduci ma bema inde preradit.a natahujem sa s tazkymi vecami.
Skus pravdu ;) permanentny chlad velka fyzicka namaha.
Povedz pravdu.. Ja som povedala len ze ma picha v brusku a som pn.. Pri tvojich podmienkach ta da urcite 🙂
ja som tiež pracovala na rizikovom pracovisku, povedala som to gyn., on si vymyslel nejakú dg., na základe ktorej ma vypísal na PN
HMM zienky na idem na IVF a nechcel ma moc vypisat potom nakoniec pnku dal ale ze iba na mesiac a to este ani nebude cely proces spraveny tak neviem ako a podla coho to beru
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no veď povedz to, čo si teraz napísala sem. Dvíhaš ťažké veci, robíš v chlade, z toho si chorľavá, pridaj ešte stres, a že vedúci ťa nemá kam preradiť. Myslím, že s doktorom sa vždy dá dohodnúť. Určite ti napíše PN a nebude riskovať, že sa ti nebodaj niečo zlé stane. 😉