Prosím vás ženy ,čo beriete keď vás svrbí koža?vzdy večer sa neviem doskrabat a dnes to prvýkrát začalo už neskoro poobede keď som si ľahla ,mám fenistil kvapky mozem ich vziať na ukľudnenie ?skusenost niekto ?
Nezmenila si kozmetiku? Sprchac, telove mlieko... Alebo teraz keď si trhu nedávaš si nie o proti striam? Aj z toho môže byt reakcia
Ak si tehotna moze to byt z toho ze sa ti telo nalieva.. Ak nie si skus porozmyslat co.si zmenila v poslednej dobe sprchac mlieko pracie kapsuly avivaz.. Tie svrbive.miesta ked zacnes skriabat vyhodi sa ti zihlavka?. s fenistilom opatrne skus radsej studene obklady..
@majulikmajka nemáš problém s pečeňou?
Fenistil neni na dlhodobe uzivanie. Mozno treba odbwr krvi.Moze to byt alergia,hocico....
@majulikmajka áno fenistil je ôk, ak teda nie si tehotna
@majulikmajka U mna to bola histaminova intolerancia, preslo to, akonahle som presla na dietu.
@majulikmajka mňa svrbelo telo pri zlcniki, už keď bolo nedobre
Ahoj, hádam to u Teba nebude nič vážne, nechcem strašiť, no u mňa bolo svrbenie kože tiež príznakom rakoviny...ale možno to bude aj z vody, vraj je viac chlórovaná, kvôli covidu a lepšej dezinfekcii, koža ma svrbí večer po sprche, aj kamošky, možno fakt z tej vody 🤔
nasa dcera sa tak skrabala a doktorka jej predpísala EXCIPIAL U LIPOLOTIO, odvtedy sa neskrabe a aj preventívne ju večer natieram..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ako nechcem ta strašiť ani nič ale moju mamu tak sttasne svrbelo telo a nakoniec jej zistili rakovinu prsníka po operácii a liečbe ju už vôbec nesvrbi a zdá sa mi ze aj Aneta Pariskova raz v jednom článku písala ze ju svrbelo sttasne telo. Tak odbery nejaké sú na mieste. Môže to byť banalita ale aj niečo vážnejšie