Citlivý mechúr v tehotenstve

madamko
17. feb 2023

Ahojte, chápem ze je to normálne ale v mojom prípade zvláštne. Som 16tt a 4kg v mínuse, čiže som chudsia než pred tehu a nemám žiadne brucho, kvôli extrémnym nevoľnostiam. Od začiatku tehu riešim bolestivé močenie, bolesť mechura, pálenie. Robili mi vyšetrenia a jedine co našli bol enterokok na ktorého mi dali Macmiror. Odvtedy som si dala urobiť x vyšetreni moču lebo bolesti neustali. Najhoršie je ze ma bolí chôdza, kychnutie, zakaslanie, akýkoľvek pohyb jednoducho. Všetky otrasy cítim na tom mechúr. Už neviem čo s tým, v moci nič nenašli vraj Infekt nemám, babo je malé a tlačiť mi naňho nemôže. Cítim Extremy nekomfort, nepríjemné pocity aj v kľude a pri pohybe ani nehovorím.. Pichanie a toto všetko aj keď nemocim a pri močení ešte horšie. Bola som u viacerých lekárov stále sa to snažím riešiť ale proste pošlú ma preč s tým ze nič vo výsledkoch neni. Už som zúfalá a cítim sa ako blázon lebo veď bolí to a viem co cítim. Veľmi by mi pomohlo keby ktorákoľvek z vás mala podobnú skúsenosť. Vďaka

janulka155
17. feb 2023

A na sone si nebola ? Či tam náhodou nemáš kamienok

madamko
autor
17. feb 2023

@janulka155 vidíte to mi nikto ani nenavrhol...

janulka155
17. feb 2023

Pred pár dňami som čítala od jednej baby že celé tehotenstvo mala takýto problém a nič jej z mocu nezistili a sono jej nikto nechcel spraviť lebo si vraj vymýšľa 🤦🏼‍♀️ a na konci tehu vycikala kamienok a do pôrodu mala kľud už. Ešte si ho aj odložila a bola ukázať doktorom že jej nesibalo 😂😁 skúste sa sona doziadat 😊

petradan2024
18. feb 2023

@madamko mňa raz bolelo pri močení a poslal ma gynekológ na urologiu kvôli možnému kamienku, kde mi okrem kontroly moču, spravili aj sono, takže určite sa pýtajte na sono 🙂tiež to bolo cca v takom týždni, ze babo este nemohlo tlačiť na nič

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre