Citlivé zuby v tehu

lenula57
15. máj 2016

Ahojte prosim Vas ma niektora v 15tt problemi s citlivimi zubami v tehu??..lebo dam si studene a necutim si zuby...prosim Vas co di mozem na to dat aby mi to preslo vopred dakujem za radu a vase skusenosti 🙂

rheuska
15. máj 2016

Zeby ist za stomatologom??? Mozno cudna odpoved. Samotne tehu nie je rizikove pre zdravy chrup. (samozrejme vyzaduje si to vyvazenu stravu, pravidelnu hygienu a celkovu klasicku starostlivost o chrup) Jedine ak mas zapal dasien, tak tie mozu v tehu viac krvacat. Takze prehliadka a konzultacia s odbornikom a pocuvaie jeho rad ti pomoze najviac.

tobnuf
16. máj 2016

Nic.. ja som mala cele tehu citlive zuby a krvacali mi dasna a ako som porodila je to prec.. bola som aj u zubara ale tak je to bezne v tehu.

alfonzia10
16. máj 2016

Aj ja som mala citlive zuby pocas tehotenstva, potom to preslo. Kupila som si zub.pastu na citlive, tusim sensodine.

mija23
1. júl 2024

@lenula57 ahoj ja mam práveže problém ja neviem ešte ci som teho alebo nie cítim divne pachy bud je niečo smradlave alebo zase veľmi voňavé a tie zuby mam citlivé bolia ma au tak teraz neviem test som ešte nerobila prešlo iba cca 8 dni to je skoro

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre