Myslim, tahanie v prsiach, zvacsenie, otazenie, svrbenie, zvacsenie bradaviek a tak...lebo rano akokeby boli makke a hlavne vecer skor napate a bolestive...
Som v 23.tt...
Vase skusenosti, nazory? 🙂
končím 16. tt a prsia mi podrásli asi o pol čísla , ale už tak si pripadám ako nejaká playmate so silikonmi 😀 aj sem-tam bolia, ale nič katastrofálne to nie je 😵
ono to je hlavne, v mojom pripade len ked nosim podprsienku. ked ju dam dole, tak mam pocit, ze sa mi od tela oddelia, su narvate. ked ju nemam je vsetko OK :D..uz len aby som mala take Bcka a podpiru neriesim :D
Ahojte dievcata. Precitala som si uz milion clankov ale predsa mi to neda sa vas nespytat ci ste zazili nieco podobne ..Menstruaciu mi naposledy zacala 18.februara bola normalna 5 dnova .uz pocas nej ma ale akosi zacali svrbiet bradavky a to ma nikdy prsia neboleli/nesvrbeli.pretrvava to doteraz kazdy den zacitim svrbenie bradaviek aj celkovo na hrudy taky tlak .S priatelom sa snazime o babo uz 5 mes. Doteraz nebol naznak ale toto sa mi nejak nepozdava,priatel tvrdi ze som ina,ze sme urcite v tom ale neverim.test som si robila pred tyzdnom ciarku som mala jednu ta druha bola daleko pri oznaceni max . Co vy na to dakujem za odpovede 🙂)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
oo anoo,mne hned narastli o 2 cisla a som v 13-14 tt v kazdom tehu som dala do 6 cisel 6 te bolo pri kojeni,poviem ti ze ked dam vecer dole podprsenku brutalne su tazkeee,mm sa vytesuje tomu to evidentne nevadi ba naopak:D ale premyslam ze mozno sportova podprsenka na noc by pomohla..a aj svrbenie som mala pri tretom drobcovi je to vsetko co opisujes uplne normalne neboj🙂 pripravuju sa na kojenie🙂