Cítim divnú vôňu

nikk3y
8. feb 2021

Ahojte asi blba otázka či ste také niečo zazili alebo niečo...

Mám chuť a skôr cítim vôňu ako keď babo sa pogrcka od mliecka 👶😳
A vôbec neviem čo mám robiť ide ma z toho roztriapit sa cítim že každú chvíľku budem 🤮 ...
A neviem vôbec čo mám robiť ma z toho napina 🤔 čoho sa napiť alebo čo jesť alebo čo robiť

janka_266
8. feb 2021

@nikk3y cítite to zo seba? Ja som mala taký problém 2 mesiace pred pôrodom, nevedela som prečo zrazu inak “smrdim” sama sebe...dnes 3 dni po pôrode som zistila, že to sa mi už asi tvorilo mlieko a to bolo cítiť, lebo zase mám taký istý pocit 🙈a teraz sa mi už fakt to mlieko tvorí

nikk3y
autor
8. feb 2021

@janka_266 ja už ani sama neviem najprv som tu vôňu cítila nosom potom som ju cítila aj v ústach a už fakt že neviem 🙄😭 ale viac menej to cítim zo seba 🤷‍♀️
A to sa môže tak skoro tvoriť mlieko ? :O
Som v 10tt 🙂

jana_eyre_2
8. feb 2021

No v tehotenstve sú všelijaké divné pochody, môže byť aj že cítiš niečo čo vlastne by si necítila ak by si nebola tehotná - proste len hormónmi ovplyvnené vnímanie vone.. mne pri prvom synovi strašné prekážala vôňa môjho muža (inak mi samozrejme vonia) a až mi je to ľúto napísať, keď som čakala tretieho syna, hrozne mi smrdeli vlasy môjho prvého vtedy 4r syna.. pritom jeho vôňa sa nijako nezmenila, teraz mi znova vonia ale vtedy mi bolo normálne na 🤢 fakt mi to.bolo ľúto..

nikk3y
autor
8. feb 2021

@jana_eyre_2 fuha 😐🙄

babydesire
8. feb 2021

@nikk3y v 10tt? Tak to potom budu typicke tehotenske pachy,ktore mnohe maju,,ja som v prvych dvoch nemala ziadne a v tretom som v prvom trimestri,dokonca uz lutentnej faze (od ovu-do ocakav.ms) citila vsade kurince,slepacince,,doslova (sliepky nemame) nakukala som do rohov aj za dvere odkial sa mi zdalo ze citim ten zapach a nic..citila som to vo vzduchu akoby sem tam

nikk3y
autor
10. feb 2021

@babydesire tak to si zazijem srandy dnes som cítila pernik 😁😁😁😁😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre