Cítili ste este na prelome 1-2. Trimestra alebo všeobecne v tehotenstve vaječníky ? Myslím take Pichanie a pobolievanie ako napríklad v čase ovulácie a plodných dni? Napríklad aj pri zhybani sa, postavení alebo pri zmene polohy tela? Ďakujem za odpovede 🙂
@kkovacovak úprimne zo skúsenosti viem co je bolesť vaječníkov a preto ma prekvapilo ze ste spomenuli to moze byt roztahovanie maternice. Bola by som velmi rada keby to bola maternica ☹ ale toto su vaječníky, mam na jednom operovanu cystu..
Ja tiež viem ako bolia lebo som to vedela cítiť pri ovulacii. Mne to pripadá ako úplne totožná bolesť 🤷♀️ A ak bol nejaký vaječník operovaný tak to môže byť aj z toho. Ja mám za sebou laparku a bolí ma to najviac práve na tých miestach kde bola operácia. Aj dr mi to povedala že môžem viac cítiť to zjazvené tkanivo. Pokiaľ to zmizne po zmene polohy alebo je to len pri raznej zmene pohybu tak je dosť možné že je to to rozťahovanie 🙂
Áno cítila som to tak v oboch tehu
@kkovacovak ďakujem, ano tiež mam po laparoskopii vaječníka, tak uz l
Len dúfam ze všetko dopadne dobre 🙂)
Jasnee...čo som tu čítala tak niektoré ženy majú to rozťahovanie také silné ako menštruačné bolesti 😬 Takže takéto popichávanie je ok. Ja som sa z toho tešila lebo to pre mňa znamenalo že bábätko rastie 🙂 držím palce
Veru ja to mam stále už od začiatku a to som v 6 mesiaci😏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie sú to vaječníky ale rozťahuje sa maternica a to spôsobuje pichanie alebo ťahanie. Hlavne pri vstavaní, intenzívnom pohybe atď. Je to v poriadku