Čistenie kanálikov v tehotenstve

13ivka13
15. mar 2023

Ahojte baby, neviem nájsť skupinu kde by sa to rozoberalo, preto by som sa Vás rada spýtala, či ma niekto skúsenosť s čistením kanálikov v 34. týždni. Zub ma riadne rozbolel, takže mi zubár dal do zuba nejakú vložku a mám prísť na čistenie... bude to trvať cca 2 hod a samozrejme s lokálnou anestézou. Ja len, že či ste niektorá bola a či to prebehlo v poriadku. Ďakujem 🙂

nelinka888
15. mar 2023

Ako tehotná som chodila pravidelne k zubárovi, keďže som mala v tehotenstve vkuse nejaké problémy so zubami. Aj mi trhal jeden dokonca, čo bez anestézie asi ozaj nejde a v pohode. Zvládla som.

aaadkaaa
15. mar 2023

Cistil mi kanaliky v tehotenstve s anestezou, uplne v pohode

13ivka13
autor
15. mar 2023

@nelinka888 Ďakujem pekne za odpoveď 🙂

13ivka13
autor
15. mar 2023

@aaadkaaa ďakujem pekne za odpoveď, potešilo 🙂 v ktorom si bola trimestri, ak pamätáš?

aaadkaaa
15. mar 2023

@13ivka13 v 7.mesiaci

monika4487
15. mar 2023

Ano bola.som asi 11 tyzdni. S lokalnou anesteziou. A trvalo to okolo troch hodin. Za mna to bola pohoda.

zlatovlaska123
15. mar 2023

@13ivka13 tehotenstvo nie je kontraindikácia žiadnemu zubnému ošetreniu, jedine rtg je lepšie sa vyhnúť.

tya12
15. mar 2023

Pokiaľ vás zub rozbolel, nemyslím si že vám ho bude lekár plniť ..
Podľa mňa to len opäť všetko prečistí a ešte to ponechá s vložkou..
V treťom trimestri sa už veľmi anesteza neodporúča, pokiaľ to nieje nevyhnutné, v druhom trimestri sa kľudne môže.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre