Čistenie kanálikov v 1. trimestri

klar25
Včera o 07:39

Ahojte, je tu niekto komu ošetrovali kanáliky v 7/8tt? Bojím sa, aby to neublížilo bábätku.. bez anestézy taký zakrok nechcem podstúpiť.. už mi to raz robili a anestézy mi dávali dve, lebo jedna nestačila, vyprchala počas zákroku.. ďakujem

basulaak
Včera o 08:47

@klar25 viac skodlive mi pride si ich nedat vycistit (bakterie v zube vylucuju do tela toxiny). Akoze urcite nic strasne tak ci onak, ale mne normalne daval anestezu lekar ked som tam chodila v 1. trimestri, len vsetko bez rtg samozrejme.

kaca222
Včera o 09:00

Anestezu v pohode, aj dve. Aj rtg sa môže robiť, keď treba.

heminepa
Včera o 09:38

Mensie zlo bude ked si to das precistit. Mne sa zapalili kanaliky a mozem povedat ze vacsiu bolest som zazila uz len pri porode. Necakaj zbytocne len oznam doktorovi ze si tehotna.

colsami
Včera o 09:52

Uplne v pohode. Bezne mi to robili v tehotenstve. A aj ine veci co sa zubariny tyka. Nie je to nic skodlive pre dieta.

ronie338
Včera o 10:11

Anestézia sa da bez adrenalinu q sa ošetri. Nie je to bežné, lepsie ker sa robí v druhom trimestri ale radšej ošetriť ako bolesť q zápal to je pre bábo horsie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre