Ahoj baby nemáva z vás niektorá výtok ciry vodnaty? Ja sem tam mávam takýto a je ho pomerne dosť nohavicky mám mokré a musím si ich často meniť. Zdá sa mi že sa to objaví najmä pri namahe
je to v pohode, kym nic nesvrbi a nezapacha je to ok 🙂
Nič chvalabohu nepociťujem len strašne neprijemny pocit úprimne som zvedavá na leto, celé leto chodiť s vlozkou bude fakt brutálne 🤣ale niektoré baby strašia š unikajucou plodovou vodou tak ma to trochu vystrasilo
Ja ho mam od zaciatku tehotenstva a niekedy si pripadam ako pocikana 🙈
Ja mám toto isté. Stále cítim, že som mokra, fakt niekedy ako keby som si cvrkla. Boli ste už od vtedy na kontrole? Bolo všetko ok?
@veronikaa006 vraj je to normálne ako píšu baby, kým nie sú ťažkosti iné s tým spojené môj lekár sa len tak zatváril že nemám si s tým lamat hlavu ze to je úplne v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja to mám skoro celé tehotenstvo, som 39tt. Aj som sa na to pýtala doktora (som prvý krát tehotná, tak kto má vedieť 🤷🏼♀️) a vraj je to normálne, pokiaľ je len číry výtok bez svrbenia, sfarbenia alebo zápachu... v takých prípadoch smer doktor.