Ahojte je tu niekto kto zažil to práve prežívam ja ? Som v 12tt. A po biopsii krčka mi zistili CIN III. DR povedala ze zatiaľ ma budú sledovať momentálne idem zase v 20tt na vyšetrenie. A ak by sa to horsilo tak pojdem na konizaciu ak nie tak vydrzim do porodu a po porode konizacia. Mali ste niektorá niečo podobne ze napr robili konizaciu aj pocas tehotenstva? Dosť sa bojím ci to to tehotenstvo neovplyvní akože donosit dieta a tak. Ďakujem za každú skúsenosť.
Zdravim ja som mala konizaciu po pôrode mi tiež povedal ze mam CIN lll dovtedy sa to asi držalo počas tehotenstva na tej cin ll neviem nejak to ani neriešili počas tehotenstva ze to by je ok ale pre mna konizacia bol najhorši zážitok v živote 😞 stale som im krvacala behali sme do nemocnice bala som sa ze mi maternicu zoberu a to chceme druhé dieťatko ale u mna to krvacanie bolo spôsobené zrejme vakcinou proti korone mna operoval par dni po očkovaní a asi ki ta vakcina zriedila krv alebo co lebo som fakt myslela ze umrem co som stale krvacala a mala problémy našťastie sa to skončilo dobre a zatial mam vysledky v poriadku prešla som si minulý mesiac kyretazou babetku nebilo srdiečko v 10tt 😞 ešte teraz ma to boli psychycky ale fyzicky to nebolo nič nebolelo to konizacia bola pre mna horor čistý aj po prebudeni z narkozy som mala silne bolesti ako kontrakcie ale nechcem vás strašiť v tehotenstve by som na to isto nešla aspom moj nazor ale počúvajte lekarov ty vedia najlepšie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ,,,no ja som sla do tehu sice s CIN I , aj biopsiu mirobili,,,teraz som bola po 4,5 meisaci na kontrolu , robil "len" kolpoiskopiu nalez tam stale je..povedal ze bud to ostane ako to je, ale ze zhorsovat by sa to nemalo, cytologia mi vysla negativna , hpv stale pozitivne ale nie na 16,18 ale na nejake ineco je zaujimave. Vravel ze do porodu nebudeme s tym robit nic, ze moze sa to aj upravit, ale ze v decembri mam ist na kontrolu a uvidime oc bude dalej.... Robi sa aj pocas tehu, ale pokial to nebude take zavazne tak ti to urobia po porode... hlavne na to nemysli,,,, a bude fajn...a aj babatko bude oki....ja som momentane v 26tt