Ahojte.
Som v 20tt a čiastočne sa mi začala odlupovat placenta...snažia sa zastaviť krvácanie no nie úplne sa to darí ...čaká sa ako to dopadne, či sa to krvácanie a odlupovanie ustáli alebo sa odlupi celá a je po všetkom. Prosim mal to niekto podobne v tak skorom týždni keď ešte nie je dieťatko života schopné a dopadlo to dobre?
Ďakujem...
Mne sa odlucil kusok placenty v 20tt, masivne som krvacala. Podarilo sa im to zastavit, ale bola som v nemocnici do 24tt. Potom ma prepustili, ale len preto, ze som byvala pri nemocnici a uprosila primara.
Mala som to tiež, a dcéra sa narodila v 37tt ale mala som tiež tehotenskú cukrovku. Dnes má 11 a je z nej zdravá slečna. Držím ti palce 🍀🍀
Ahoj, ako to nakoniec dopadlo? Ja som teraz vo velmi podobnej situacii, vyzera, ze sa to krvacanie zastavilo, ale neviem co ma caka dalej. Som v 26tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Skus na FB skupinu Precasniatka a rizikove babatka, je tam mnozstvo mamiciek s podobnymi skusenostami. Velmi ti drzim palce 🤞. I ked ja som mala iny problem, ale tiez vazny a v nemocnici som lezala od 21tt. Nedavali nam skoro ziadne sance, napriek tomu mam doma jeden zdravy uz 1,5 rocny zazrak 🤗!