Ahojte dievčatá potrebujem poradiť. Minulý týždeň v sobotu som začala krvacat bola som 5tt+5 na pohotovosti mi bolo povedané ze mam čakať ci sa krvácanie rozbehne a dostanem oneskorenú ms alebo sa to udrží. Dnes je to už 6 deň čo krvacam tak som si spravila test že či už hcg kleslo a na teste mam dve silné čiarky. Silnejšie ako na začiatku. Nestretli ste sa stým niekto? Vôbec neviem co to môže znamenať. Ú lekára som ešte nebola mal celý týždeň dovolenku a chcela som počkať kým prestane krvácanie.
Znamená to zrejme že je všetko v poriadku ale môže ist aj o mimomaternicove tehu ... Ale s istotou ti lekar povie... .. Aj ja som krvacala aj v 5tt aj neskôr tuším v 9tt al 10tt už si to presne nepamätám... A dcéra bude mať 8 rokov...keď som bola u lekára dostala som duphaston a ascorutin a nadriadený kkudivy režim...
Inak ja keď som krvacala som šla na pohotovosť, nečakala som... Kým dokrvacam
@1lucinka123 niekedy dlho trva, pokym HCG klesne, ale kludne moze byt, ze plod je tam, alebo mimomaternicove
@sense ja som bola v sobotu na pohotovosti a lekárka povedala ze je to 50 na 50 a treba počkať ako sa to vyvinie. Tak keď som začala silno krvácať brala som to automaticky že je koniec. Preto som sa ani k lekárovi neponáhľala že vydržím kým príde môj z dovolenky. Teraz som ostala zmätená lebo som nečakala že čiarka zo silnie. Mimomaternicove by to nemalo byt lebo na pohotovosti bol vak v maternici ale ešte bez plodu. Vajecniky mi lekárka prezrela a povedala ze tam je všetko v poriadku
@luccija a môže sa stať že najskôr stúpa a až potom začne klesať? Lebo čiarky sú o dosť tmavšie ako pred tým?
@1lucinka123 ono 1 trimester je vždy 50 na 50 tak počkaj do pondelka
Ono teraz je to aj tak na prírode... Držím palce nech to dobre dopadne
moze byt, ze vsetko v poriadku. Ja som krvacala, aj ked trosku neskor, mala som hematom, aj nevysvetlene krvacanie a potom zase hematom... vlastne cely prvy trimester som bola na tom takto... je to na nervy ale bohuzial, treba vydrzat a cakat
už som ti písala že som mala 3krát masívne krvácanie, bola som aj v nemocnici a dieťa sa narodilo v termíne... V nedeľu bude mať slečna 15 rokov...
Kľudne môžeš byť tehotná. Kým nevyšetrí lekár čo sa deje, my tu budeme všetky len hádať...😉
Ďakujem za odpovede dievčatá. Pôjdem v pondelok k lekárovi a uvidím ako to všetko dopadne
Ak si aj nedajboze potratila test ti bude este nejaky cas ukazovat pozitivny vysledok nakolko hcg v krvi hned nevymizne.
@1lucinka123
Ja som mala zamlknutý potrat a hcg aj tak stúpalo...
@1lucinka123 Dobrý deň, môžem sa opýtať ako to dopadlo?
@tmtm o bábätko sme prišli. Aj keď čiarky na teste tmavli bol to potrat 😕
@1lucinka123 Tak to mi je veľmi ľúto 😔.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Toto sú testy pred