Dnes sme zistili ze nasmu babu chyba prava umbilikalna areria, nema niekto skusenost? sme z toho dost soknuti a nevieme co to znamena uplne presne
My sme to mali tiež, nemusí to znamenať aj vôbec nič, ale pri tomto náleze je pokiaľ si dobre spomínam zvýšené riziko vrodených vývojových vád 30%, naša dcérka sa narodila s vývojovou vadou srdca o ktorej sme vôbec netušili, ale ako som písala v 70% prípadov ide iba o určitú anomáliu a dieťatko sa narodí úplne zdravé, takže držím palce, aby to bol Váš prípad
Pupocnik byva normalne trojcievny a vy mate asi dvojcievny. Nemusi to vôbec nic znamenat, ale obcas to mavaju deticky s vývojovými vadami. Ak ste ale mali ostatne veci na sone ok, tak to pravdepodobne nebude ziadny problem 🙂 Doktor vam nic nevysvetlil?
Dakujem za odpovede, asi som sa zle vyjadrili, vieme co to znamena, v skratke, uplne dopodrobna som to este nestudovala, cakaju nas dalsie vysetrenia takze sa dozveieme urcite viacej ale chcem vediet, ci ma niekto konkretku situaciu s tymto pripadom
@seahorse27 dakujem,
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To neviem čo je. Ak sa Ti nikto neozve,napíš mi na meil a môžem Ti dať kontakt na jedného lekára,ktorý by to určite vedel aj Ti povedal čo s tým...má konzultačné dni aj po telefóne.