Ahojte, momentálne som na konci 15tt a zatiaľ som nepribrala ani 1kg, práve naopak skôr sa mi zdá že som dosť schudla od začiatku tehotenstva pritom som ani nevracala nikdy. Samozrejme si myslím, že je to aj tým, že jem celkom málo ale vôbec nemám nejakú extrémnu chuť do jedla a skôr jem len preto že som hladná a musím. Mali ste niektoré podobnú skúsenosť? Je to v poriadku?
ja som sice iba v 10 tyzdni, ale mam to podobne, nevraciam, iba nemám chuť /aj ked posledne dni sa to zmenilo, zial sa vratila chut aj na sladké/, schudla som 2,5 kg zatial. Myslim si, že bábätka to nijako ani v tvojom pripade neohrozuje, on zoberie z tvojich zasob, čo potrebuje, ešte más dosť času na pribratie. Podľa môjej tabulky idealna vaha v 15. tyzdni je plus 1,2kg. Na najbližšej poradni to určite spomeň gynekologovi, ale myslim si, že je to ok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@timmie_m stitna zlaza je ok?gynekolog o tom vie?ak banatko prospieva a ty si ok,tak sa neznepokojuj.u mna to bolo rovnako