Chrípkový stav v tehotenstve

7. jan 2022

Som v 33 tt, už asi mesiac sa mi stáva, že raz do týždňa na mňa príde taký chrípkový stav alebo ako to nazvať. V noci zle spím, začnem kašľať ráno sa prebúdzam so zvýšenou teplotou ( väčšinou sa drží do 38,5), mám zimnicu, veľmi ťažko sa mi dýcha, bolí ma hlava, žalúdok a do toho pravidelné a bolestivé tvrdnutie bruška. Celý deň som odpísaná, cítim sa veľmi zle, som slabá a musím len oddychovať . Na druhý deň sem tam zakašlem, ale inak som už v poriadku. Stretli ste sa niekto s niečím takýmto v tehotenstve? Čím to môže byť?

miskamicha
7. jan 2022

Uf... ja som mala nieco podobne...bolest hlavy hrdla nadcha pocit ze mam zvysenu teplotu ale nemala som... u teba to uz je akoby nejaka viroza. Nepytala si sa na to gynekologa?

sally001
8. jan 2022

Aj ja to mavam kazdy tyzden zacne bolet hrdlo,kasel hlava...pomoze len paralen a dalsi den nic ...

dominidi
8. jan 2022

Mam teraz v chladnom obdobi cca raz za mesiac par dni, ale nie tak strasne ako popisujes ty..skor len plny nos, jeden den zimnica, slabost..nedavam si na to nic, iba caj a ovocie..pripisujem to oslabenej imunite v tehu, predtym som tieto problemy nikdy nemala..

autor
8. jan 2022

Ja nemám plný nos ani boľavé hrdlo len potrebu kašľať a sťažené dýchanie. Tiež si nedávam lieky, max magnézium na tvrdnutie a paralen ak náhodou teplota vystúpi vyššie ako 38,5 ale to sa stalo len raz. Neviem čím to je, myslela som, že nejaké bežné virozy ale nemám ich teraz ani kde nachytať keďže nos z domu nevystrčím ako je týždeň dlhý. Príde mi to akoby bol organizmus vyčerpaný alebo čo a takto sa začne brániť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre