Ahojte baby, prosim Vas poradte mi, co by som si mohla vziat....som v prvom mesiaci tehotenstva a chytila ma podla vsetkeho chripka....kasel, hlava boli, klby lamu a aj na prsiach ma velmi boli...teplotu zatial mam len mierne zvysenu....je mi fakt na skapanie ale neviem, ci mozem vobec nejake bezne dostupne lieky...poradte nieco z byliniek .....dakujem krasne
to poznám ja som počas tehotenstva bola 4x po 2 tyzdne na PN. mne pomohol BIOPAROX je to lokalne ATB v spreji. všetky homeopatiká nezaberali a ani babské receptíky. žiaľ.
prajem skoré vyzdravenie 🙂
na bylinky pozor v tehu ,nie všetko môžeš ,najlepšie urobíš ak pôjdeš k dr ,či to vôbec chrípka je ,ktorá potrebuje len vyležať ,plus lieky ,ktoré môžeš ako tehu na kašeľ ,ak to bude bakteriálneho pôvodu ,tam ti bylinka nepomôže ,prajem skoré uzdravenie...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj aj ja som chytila niečo v prvom trimestri ,užívala som antibiotika ,dnes už sú také antibiotika,ktoré môžeš užívať aj počas tehotenstva.Určite by som navštívila lekára a on ti poradí. 🙂