Som v 27 tt a mala som covid teraz už mám len chripku a kašeľ. Keď si kúpim sprej do nosa to neškodí bábätku? Ďakujem za odpoveď
Mne dvaja gynekológovia schválili aj normálny sprej do nosa (napr. Olynth). Keďže morská voda vôbec nezaberá. Je to na tebe.
@thereisabear mm je farmaceut a nedovolil mi ziadne tieto spreje
Ja užívam sprej do nosa už asi pol roka každý deň, niekoľkokrát do dňa, pýtala som sa gynekologičky či to nejak škodí dieťaťu, povedala mi že nie, ale stretla som sa tiež z rôznymi názormi.
@e1i beriem, že všeobecne sa to neodporúča. V prvom tehotenstve som sa tomu tiež úplne vyhýbala. Teraz by som bez spreja skončila na psychiatrii, bez preháňania... Mimo tehotenstva dýcham aj bez spreja.
Ja som v 29tt som nachladena a v lekárni mi dali Afrin sprej do nosa, dávam si ho len raz za deň do nosa. A aj v pribalovom letáku je písané že neboli zistené negatívne účinky pre tehotné ženy. Max. doba jeho použitia je však len 7 dní
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lilla23 morsku vodu