Chrípka v 23. týždni tehotenstva

petuskazirafka
5. feb 2018

Ahojte; zažila niektorá z Vás chrípku v 23tt? Bolo s maličkým všetko v poriadku ? Ďakujem

bibyke
5. feb 2018

@petuskazirafka ahoj. Ja som mala silnu chripku uplne na zaciatku teh. Kedy je to vraj najnebezpecnejsie (bolo to uplne niekedy v 5.tt tusim) a nastastie vsetko dobre dopadlo. Ale pre istotu som kvoli tomu sla na 3d sono do Martina

cestovanie7
5. feb 2018

Ahoj ja som v prvom mesiaci mala velmi silnu anginu mala som 2x po sebe antibiotika kazde na 2 tyzdne to som vsak netusila ze som uz tehotna. Malicka je krasna a zdrava. Teraz cakam syna a v 29tt som chytila zapal nosnych dutin a 10 dni som bola hotova. Na koniec som dostala atb a za tri dni som bola fit. Ja som nazoru ze matka ma byt vzdy liecena. Su lieky ktore mozes aj v tehu a lekar ixh vzdy odporuci. Na chripku ak su horucky by som kludne dala paralen. Ak Vam vsak bude dlho zle a horucky neustanu urcite chodte k lekarovi bo nemusi ist o chripku. Babo bude urcite zdrave a krasne.

jany149
5. feb 2018

Ja som mala v tomto období zápal priedušiek a dosť vysoké
teploty a malý je ok, lekári vedia aké lieky môžu dať tehotnej...a Paralen môžeš na 100%skore uzdravenie

petuskazirafka
autor
5. feb 2018

Ďakujem z a odpovede, ja som dnes dostala od lekára penicilin ale keďže ráno som si dala paralen, tak až od zajtra začnem ho užívať... keď ja sa to skôr bojím o dieťatko 😏

bibyke
5. feb 2018

@petuskazirafka neboj nic. Hlavne mysli pozitivne na nic zle nemysli a vsetko dobre dopadne. Drzim palce👌

ivuska36
5. feb 2018

a aká bola diagnoza od lekára? Pokial viem, na chripku atb nepatria.... ale držim prsty nech ste obaja v poriadku

petuskazirafka
autor
6. feb 2018

Diagnózu som nevypocula... dnes som mala ťažkú noc od 3tej rána som hore , dúfam že mi zaberie ten penicilin a bude mi už lepšie... Ďakujem veľmi pekne ste ma trochu upokojili čo sa dieťatka týka 😊😊

cestovanie7
6. feb 2018

Skore uzdravenie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre