Ahojte baby som na začiatku štvrtého mesiaca a ochorela som. Ale tak veľmi ako ešte nikdy. Začalo to dnes okolo obeda momentálne mam 39.3° som úplne hotová. Kašlem, celé telo ma bolí a mam teplotu
Budem volať zajtra lekárovi ale dovtedy... Môžem si dať niečo? Čokoľvek 🙈 ja naozaj nevládzem ako ma to zmohlo
Paralen alebo niečo podobné prosím môžem? Resp je niečo čo máte overené že zaberie a neohrozí bábätko?
Ďakujem
@beata_k skúsim ten paralen a keď nie to idem teda na pohotovosť
Ďakujem
Zavolaj tam napred. Mozno chcu test.
Teplotu nad 38 zrážaj dole.. ja som mala covid na konci prvého trimestra, chvalabohu teploty som mala len dva dni, zrážala som ju paralenom.
Mala som covid tusim v 16tt., teplota do 38,5, dala som si asi 2x Paralen, lebo ma priserne bolela hlava a musela som fungovat, lebo maly 19 mesacny mal jorucky cez 40 stupnov. Babatko to zvladlo, vyzera, ze sa ma dobre. Ja som bola toto tehotenstvo chora uz asi 8x, vratane 2 crevnych chripok. Neskutocny rok za nami..☹
Paralen sa v pohode moze teda.
Od kasla sa mi osvedcil Livsane sirup s lisajnikom. Inak si mimo teho musim davat Stoptuasin, aby som si nevykaslala pluca, ale toto mi celkom dobre zabera a moze sa. Kedze Stoptussin by sa nemal vraj.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Paralen alebo pohotovost. Teplota nad 38 je pre dieta velmi nebezpecna.