Chrípka alebo nachladnutie na začiatku tehu

ralka
7. jan 2013

Dobry den baby chcem sa spytat ktore mate skusenosti a viete mi poradit s manzelo sa pokusame o babo mala som poslednu mrchu 19.12.2012 a teraz citim ze by som aj mohla byt tehu mam totiz priznaky ako pri prvom tehu naliate prsia a zvyseny posvovy vytok,len teraz zacina vycinat chripka a ja som nieco take dostala mam nadchu a troska ma skriabe v hrdle a neviem ci to vadi alebo sa nemusim obavat mam strach lebo mala som jeden spontalny potrat a preto som opatrna lieky neuzivam ziadne.Prosim poradte mi..

lea641981
7. jan 2013

si urob test 🙂 ak by si ochorela tak pokial nemusis lieky neber vyzdravies 🙂 ak by si mala teploty mozes polku paralenu 😒

jaruska8
7. jan 2013

@ralka Urob si test, nemusí to byť chrípka, môže to byť len nádcha a to je ok. 😉 Len nemôžeš v podstate žiadne normálne kvapky, len Pinosol, Quixx. Naparovať sa a kloktať soľou. Ja totž akurát ležím v posteli s touto pliagou. 😝

ralka
autor
7. jan 2013

@jaruska8 Na test b som mala este asi pockat mrchu by som mala mat 16.1 a to je este skoro na test aby mi ukazal ci som alebo nie som ale podla toho ked som cakala malu som mala tie iste priznaky ako aj teraz takze mohlo by to byt ale urcite test spravim len este pockam aby mi ukazal aj nieco 🙂 .Prajem skore uzdravenie..Ja mam len nadchu a sopel a trosku hrdlo chytené.

jaruska8
7. jan 2013

@ralka Jaaaaaj, sorry, som si zle kukla dátum. 😉 Ja mám tiež našťastie len nádchu. 😒

ralka
autor
7. jan 2013

@jaruska8 Tak myslim ze este by som mala pockat stym testom a este sa ta spytam vidim ze si tehu,pijes kavicku? moze sa pocas tehu pit kava ja som pri malej vobec nepila ale teraz by som si aj dala ale neviem ci mozem ci to niejako neskodi

jaruska8
7. jan 2013

No, ja kávu nepijem, ale vraj sa môže, jedna-dve slabšie. Ale ja nie som bohvieaký kávičkár. 😉

ralka
autor
7. jan 2013

Dakujem za radi..

zuzulica
7. jan 2013

Ja som na bolesť v krku na začiatku tehu dávala med, každé 2hoď.prehltni lyžičku a nezapíjaj, prípadne kloktaj harmančekový čaj. Na soplík mi pomohol nosný sprej PantheNose s eukalyptom od Dr.Muller je prírodný. A keby si začala kašľať STODAL sirup a ako už písali ak by bola teplota daj paralen, ten môžeš, LEN ŽIADNE BRUFENY!!!

mariynka
7. jan 2013

zvys vitamin C-ja som pila z DM-kys.askorbovu 3x denne pol cajovej lyzicky s napojom.. 1x denne zazvorovy caj a aj ked sa neodporuca-cesnak-ten u mna vzdy zaberie 😉 ja si ho davam nakrajany v gaze aj do nosa a ucha 😅 😉 😉

gaga1
7. jan 2013

uz nejedenkrat bola choroba v rannom stadiu tehu jeden z prvych priznakov 😉
@ralka

ralka
autor
8. jan 2013

@gaga1 no to som nevedela len ja sa dost obavam lebo uz o jedno babo sme prisli a tiez tak na zaciatku tehu cca 8-9tt a teraz si myslim ze by som aj mohla byt nakolko si citim take ine prsia take naliate no neviem ci to neni len osial snad nie bola by som rada keby to vyslo a bolo vsetko ok a hlavne nech by to nachladnutie nijako nevadilo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre