Choroba v tehotenstve

kajka21
Dnes o 06:47

Ahojte, včera som bola u lekárky s tým že som chorá mám nádchu a kašlem ale nemala som žiadny vírus v sebe tak mi iba povedala že si mám kúpiť stop kašeľ a nejaký sprej do nosa a do hrdla. Tak sprej do nosa mi nedali ani sprej do hrdla pretože to sťahuje maternicu, tak mám iba sirup a morskú vodu do nosa ale to mi vôbec nepomáha, dnes je to ešte horšie. Lenže začínam tak kašľať že mám kŕče v podbrušku a mám silný výtok som momentálne 6+2tt a bojím sa. Mal to niekto podobne? Pomohlo vám niečo? Dúfam že sa nič zle nestane. 😢😅

really8
Dnes o 06:54

@kajka21 sk chces uvolnit sople chod von. Pamatam si ako som stavala na balkone aj 30 minut v noci co som mala take ucpane dutiny. Ale ja som pouzivala aj normalne kvapky. Stop kasel mi zabral.

kajka21
autor
Dnes o 07:02

@really8 a jedli ste to iba 3 krát do dňa tak ako je napísané?

really8
Dnes o 07:08

@kajka21 ano. Vacsinou teda rano a vecer. Inak horuci caj s medom. Vela tekutin cez den mi trochu pomahalo zahnat bolest, tak som si ho setrila hlavne na noc

diewcatqoo
Dnes o 07:10

Sprej do hrdla a krku je Stopkasel Angin-ex a mozu ho aj tehotne. Vyslovene mi ho odporucala moja obvodna lekarka, aj gynekolog, aj v lekarni a aj na krabicke je napisane, ze je vhodny pre tehotne a dojciace zeny. Fungovala som na nom cele tehotenstvo - mala som pocas tehotenstva 2x covid, zapal dutin a aj chripku a vsetko ok.
V takom skorom tyzdni je to vsetko bud alebo. Ak sa nahodou stane, ze potratis, najpravdepodobnejsie to nebude z toho lieku, ale skor kvoli tomu, ze babatko sa nevyvijalo dobre.

rurutiax
Dnes o 09:29

@kajka21 Stopkašel má aj sprej do hrdla ten môžeš. Tiež som ho brala v tehotenstve. A na sople si môžeš dať kľudne nasivin soft.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre