Ahojte, som zúfalá. Som tehotná a do toho som ochorela. Neviem či chrípka alebo čo. Príšerná bolesť hlavy, ešte horšia bolesť hrdla, nádcha, slabosť. Skúšam voľnopredajné lieky pre tehotné ale to je o ničom také produkty typu vytazky zo šalvie a pod. Lekárke som volala, nasmerovala ma do lekárne
Nejake rady prosím?
Keď sa to nebude dať vydržať sú aj lieky, atb pre tehotné. Treba to konzultovať s dr. Tiež som sa v tehotenstve atb liečbe 2x nevyhla.
Na bolesť hlavy som si dávala Ibalgin. Mne paralen jednoducho na bolesť nikdy nezaberal a nezaberá.
Riešila som to s gyn a vravel, že keď to inak nejde, mám si dať to čo mi zaberie. Počas každého tehotenstva som minimálne raz do týždňa brala ibalgin, lebo som trpela hormonálnymi migrenami, že som vracala celé dni v kuse.
Na bolesť hrdla som jedla med 🙈 na dráždivý kašeľ mi pomáhalo dať si lyžičku masla rozpustiť v ústach. A do nosa nasivin soft, morská voda neurobila absolútne nič, úplne vyhodené peniaze.
Mám inak pocit,že práve šalviu by tehotné nemali🤷♀️
Ahoj, ja som si dávala detské pastilky Junior Angin a sprej do nosa alebo kvapky Pinio Nasal 🙂 vždy mi to prešlo 🙂
V ktorom tt si? Mne pomohla az navsteva pohotovosti. Bolo mi tak strasne zle, uz ma bolelo cele brucho z mesacneho kaslania. Hospitalizovali ma na 2 noci. Nieco mi pichali a zrazu po mesiaci som bola zdrava.
Ja som to tiež riešila, keď som bola tehotná. V lekárni, že toto môžu aj tehotné a vravím, že šalvia by sa nemala a ona mi vraví a vážne. Síce jej tam isto nie je veľa a horšie by bolo pitie čaju, ale ja som pre istotu zobrala iné.
Mne tie so salviou ani nenukali. Sama povedala ze tie nie.. jazdopadne minula dom za mesiac kopec eur na volnopredajne lieky a nic nepomohlo len ta pohotovost.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Urob si covid test, zalez do postele, na bolest si dsj paralen, ber vitaminy, pi vela caju ci vody, kup si morsku vodu do nosa ci detsky nasivin, pusti ti zvlhcovac vzduchu alebo aromalampu s eukalyptom