Zdravím maminy a žienky ,
Prosím vás povedzte mi ,že niektorá to mala podobne a všetko dobre dopadlo. Už sa strašia známymi ,ktoré pri chrípke v skorom štádiu tehotenstva mali detičky s rázštepmi a pod.
Snažím sa myslieť pozitívne , lieky ,ktoré môžem samozrejme užívam. Ide o prechladnutie ( sople , kašeľ ) . Prišlo to však v nesprávnu dobu akurát nejaký 2-3 tt som iba.
Čítala som vlastne ,že možno aj preto som takto ... oslabená imunita pri prvých príznakoch
@spolumatka Klud, nie si prva ani posledna, ktora prechladla/ochorela na zaciatku tehotenstva a porodili uplne zdrave deticky 😊. Ber vyssiu davku vitaminov, dopraj si viacej oddychu a nestresuj. Stresom si privolas vacssie problemy ako samotnou chorobou.
@spolumatka Od 5.týždňa som bola na ATB niekoľko mesiacov, aj na infúzkach, trvalo to s menšími prestávkami až do konca tehotenstva. Syn je v poriadku, takže kľud a oddych, bude to dobré 🙂
Hned na zaciatku ca 4-5t som mala zapal mocoveho mechura (1x v zivote)obvodak mi dal Antibiotika nevhodne v tehotenstve(vedel ze som tehu)mala je zdrava👌🏻
@spolumatka aj ja som bola chora v takto skorom stadiu tehotenstva. Davala som si paralen, physiomer do nosa a oddychovala som. Maly je uplne ok...neboj sa, budete v poriadku obaja 🙂
Pri druhom som bola chora, sopel este v pohode, ale strasny kasel. Ani po 2 tyzdnoch brania liekov co som mohla sa nelepsil. Zacala som uzivat Stodal a o par dni bolo uz lepsie. Tusim som vtedy aj atb mala, co mi lekar predpisal.
A maly je uplne zdravy, sikovny. Teraz je prvak a krasne sa mu dari. Obcas je lenivy, ale to asi nebude tou chorobou 🤣
Neboj, babatko bude v pohode. Nepocuvaj reci tohto typu, normalne tych ludi stopni, ze to nechces pocut.
@spolumatka mala som covid skor ako som vedela ze som tehotna 🙈 vsetko ok zatial
Ja som v každom jednom tehotenstve úplne na začiatku cca 4-5tt chytila chrípku ( pri poslednom v tom čase začínal u nás aj covid) brala som samozrejme antibiotiká, bolo mi strašne a mám 3 zdravých synov 🙂 držím silno palce nech si čím skôr fit 😉❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@spolumatka tiez som bola chora na zaciatku a potom sa mi spravil o par tyzdnov dokonca aj opar na pere a dieta mam zdrave 🙂 neboj sa