Choroba v 7. týždni tehotenstva

nonilaka
8. máj 2024

Dobrý deň, prosím Vás už 2 týždne ma trápi hrozný dusivy kašeľ u doktora všetko v poriadku CRP 1, žiadna baktéria v nose ani v hrdle. Dýchanie čisté a už som zúfalá, vôbec sa to nezlepšuje doma mám jedno ročne dieťa za ktorým cely deň behám. Ale teda moja otázka prešli ste si niektorá týmto takto skoro? Už som vybrala sirup stop kašeľ, teraz mám stodal. Vôbec sa mi neuľaví. Prosím poraďte čo ste si dali? Už mi dochádzajú možnosti, keďže skoro nič sa nemôže nazaciatku.

kika541996
8. máj 2024

@nonilaka Tiež som mala podobné v tomto týzdni 🤦‍♀️Viem, že toto neni najchutnejšie, ale veru pomaha to. Skoré uzdravenie.

smajluska
8. máj 2024

@nonilaka Mne pomáha na kašel teplé mlieko s medom a maslom. Vyskúšajte

smajluska
8. máj 2024

@nonilaka Môžete skúsiť aj chleba s bravčovou masťou alebo si natrieť s masťou priedušky a hrdlo

kika541996
8. máj 2024

@smajluska presne to som aj ja skúšala , a tiež super

nonilaka
autor
8. máj 2024

@kika541996 ďakujem hneď som si spravila na pól hodku sa mi uľavilo ale zase to je spat 🙄 zajtra budem asi len to piť 😀

nonilaka
autor
8. máj 2024

@smajluska mlieko ma hrozne zahlieňuje ale ďakujem za radu ❤️

smajluska
9. máj 2024

@nonilaka Ešte ma napadlo, že keď som bola chorá, mala som silný kašel tak mi v lekárni poradili cmúlať Vincentka pastilky. Dostanete ich kúpiť v lekárni. Síce moc mi nechutili, ale mne pomohli. Určite Vám v lekárni dobre poradia ;)

smajluska
9. máj 2024

@nonilaka Skoré uzdravenie želám ❤️

smajluska
9. máj 2024

@nonilaka Vincentka pastilky môžu aj tehotné. Inak nie všetky pastilky môžu tehotné ženy. Určite im v lekárni povedzte, že ste tehotná.

jomarch
9. máj 2024

ja som v 5tt zistila ze som tehotna a v 6tt hned chora jak prase, bolelo ma hrdlo, cele telo, samozrejme som musela byt bez liekov, len pastilky na cmulanie pre tehotne. popytaj sa v lekarni, musia ti dat lieky co mozu aj tehotne. vraj sa to vola pregnancy flu, je to spojene s hormonalnymi zmenami v tele. skore uzdravenie zelam 🙂

smajluska
13. máj 2024

@nonilaka Uz je Vam lepsie?

nonilaka
autor
14. máj 2024

@smajluska dobrý deň, ďakujem za otázku áno už je to lepšie vystriedalo sa to s celodennými nevoľnosťami 🫣😀

kulumulu123
14. máj 2024

@nonilaka ano presla som si tym tiez mi dr vracela ze mi vlastne nic nie je iba som sa dusila kaslom tiez v 7tyz tehot a verdikt bol ze si to odnieslo jedno dvojca ktore som pitratila a druhe dieta sa narodilo so 4 vyvojovymi chybami na srdiecku... V 5mesiacoch ho cakala operacia na kardiologii dopadla dobre drobec ma 4.5r... Nechcem ta strasit ale rozhodne po skusenosti ktoru mam nepodcenovala by som to.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre