Dobrý deň, prosím Vás už 2 týždne ma trápi hrozný dusivy kašeľ u doktora všetko v poriadku CRP 1, žiadna baktéria v nose ani v hrdle. Dýchanie čisté a už som zúfalá, vôbec sa to nezlepšuje doma mám jedno ročne dieťa za ktorým cely deň behám. Ale teda moja otázka prešli ste si niektorá týmto takto skoro? Už som vybrala sirup stop kašeľ, teraz mám stodal. Vôbec sa mi neuľaví. Prosím poraďte čo ste si dali? Už mi dochádzajú možnosti, keďže skoro nič sa nemôže nazaciatku.
@smajluska presne to som aj ja skúšala , a tiež super
@kika541996 ďakujem hneď som si spravila na pól hodku sa mi uľavilo ale zase to je spat 🙄 zajtra budem asi len to piť 😀
ja som v 5tt zistila ze som tehotna a v 6tt hned chora jak prase, bolelo ma hrdlo, cele telo, samozrejme som musela byt bez liekov, len pastilky na cmulanie pre tehotne. popytaj sa v lekarni, musia ti dat lieky co mozu aj tehotne. vraj sa to vola pregnancy flu, je to spojene s hormonalnymi zmenami v tele. skore uzdravenie zelam 🙂
@nonilaka ano presla som si tym tiez mi dr vracela ze mi vlastne nic nie je iba som sa dusila kaslom tiez v 7tyz tehot a verdikt bol ze si to odnieslo jedno dvojca ktore som pitratila a druhe dieta sa narodilo so 4 vyvojovymi chybami na srdiecku... V 5mesiacoch ho cakala operacia na kardiologii dopadla dobre drobec ma 4.5r... Nechcem ta strasit ale rozhodne po skusenosti ktoru mam nepodcenovala by som to.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nonilaka Tiež som mala podobné v tomto týzdni 🤦♀️Viem, že toto neni najchutnejšie, ale veru pomaha to. Skoré uzdravenie.