Choroba ruky, nohy, ústa a tehotenstvo

mon1806
9. nov 2021

Ahoj dievčatá je nejaké riziko pri tejto chorobe v tehotenstve? V škôlke v triede majú rozbehnúť túto chorobu a ja som doma tehotná drobca som nedávala ani do škôlky teraz ale už to mohol chytiť ak by to mal aké je riziko pre mňa? Je to v tehu nebezpečné? Som 18 týždeň ďakujem

kiki68
9. nov 2021

@mon1806 ja som to mala asi v tehu v 6-7tt, mali sme to v skolke a ja som tam robila. Mala som teploty, potom to vyskocilo na 39 tie teploty. Ale dietatu sa nic nestalo, teda asi mame nejaky selest na srdiecku alebo nieco, ale inak je zdrave. Aj ten selest je vraj neskodny. Takze stat by sa vraj nemalo nic. Samozrejme v tehu je kazda choroba neprijemna

mon1806
autor
9. nov 2021

@kiki68 ďakujem tie choroby sú fakt des :(

mon1806
autor
9. nov 2021

Nikto iný nemá skúsenosť?

zuzanalajchova
11. nov 2021

@mon1806
@mon1806 ahoj, ja som pracovala ako sestrička v detskej ambulancii celé tehotenstvo (rok 2019- nebola ešte korona a nenosili sa rúška) , mali sme prípady och. Ruka-Noha -Ústa, dotýkala som sa detí, robila im CRP z prsta a nenakazila som sa a aj malá je zdravá ako ryba. Veľa zdravia prajem. Zuzana

mon1806
autor
12. nov 2021

@zuzanalajchova ďakujem krásne 💕 💕

emma187
12. nov 2021

@mon1806 ja som bola v druhom trimestri keď to syn chytil v škôlke. Všetko bolo v poriadku, malá sa narodila zdravá

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre